Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Στην Αρτέμιδα μέλη Δ.Σ. συλλόγων σε "μπίζνες" με την τακτοποίηση αυθαιρέτων;

      Μας καταγγέλλουν ότι στην Αρτέμιδα μ  έ λ η   τ ο υ   Δ. Σ.   διαφόρων  εξωραϊστικών και πολιτιστικών  σ υ λ λ ό γ ω ν,  σκαρφίστηκαν το εξής: Γυρνάνε κάποια γραφεία μηχανικών  και τους προτείνουν να αναλάβουν να στείλουν τα μέλη τους ομαδικά  για τακτοποίηση αυθαιρέτων κατόπιν σχετικής συνεννόησης!!!
      Κοντολογής, το δαιμόνιο του Έλληνα σε περίοδο οικονομικής κρίσης, σε όλο του το μεγαλείο! 
      Μάλλον όμως λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο, αφού προφανώς "ξέχασαν" ότι οι σύλλογοί τους δεν είναι επαγγελματικά σωματεία και φυσικά ο σκοπός τους δεν είναι κερδοσκοπικός, μετά δε από καταγγελίες εκ μέρους κατοίκων - μελών των συλλόγων, κινητοποιήθηκε ο σύλλογος μηχανικών της περιοχής και προτίθεται να θέτει υπόψιν της Ε  ι σ α γ γ ε λ ι κ ή ς   Α ρ χ ή ς  οποιοδήποτε ύποπτο συμβάν.       
Σε ερώτησή μας,  η   γ ε ν ι κ ή    γ ρ α μ μ α τ έ α ς  του Συλλόγου Μηχανικών Αρτέμιδας -Σπάτων   Ε λ έ ν η     Γ κ ά μ α,   μας δήλωσε, ότι ήδη  έχει εκδοθεί  ανακοίνωση, που θα κυκλοφορήσει άμεσα και όπου ο Σύλλογος Μηχανικών ενημερώνει σχετικά και προτρέπει τους ιδιοκτήτες να διαπραγματεύονται οι ίδιοι με μηχανικούς για την υπόθεσή τους με ελεύθερη επιλογή και όχι μέσω τρίτων μεσαζόντων, που πιθανόν ενεργούν ιδιοτελώς και κερδοσκοπούν σε βάρος τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου