Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Μέρες γιορτής ή μέρες παραλογισμού;










     Με σιγουριά, ισχύει  το δεύτερο, αφού:

      -Το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας μας αυτή τη στιγμή, είναι η προφυλάκιση ενός  μ π ί ζ ν ε σ μ α ν - κ α λ ο γ έ ρ ο υ 

      -Ο πρώην διοικητής του Αγίου Όρους, δήλωσε ότι ο Νόμος δεν ισχύει για τον Εφραίμ , διότι ζεί σε κελλί και άρα είναι ήδη φυλακισμένος (Θου Κύριε!)

      -Η γερμανική δικαιοσύνη καταδίκασε για το σκάνδαλο SIEMENS τους υπεύθυνους της εταιρίας που δωροδόκησαν με ιλιγγιώδη ποσά έλληνες πολιτικούς και κυβερνητικούς αξιωματούχους, αλλά εδώ, οι δωροδοκηθέντες πολιτικοί  δε διώκονται.....

      -Για τα αμαρτωλά συμβόλαια του σκανδάλου του Βατοπεδίου, ο μεν  μοναχός που υπέγραψε, προφυλακίστηκε , αλλά παραδόξως, οι συνυπογράψαντες πολιτικοί δε διώκονται....

     -Τηρούμε τόσο πολύ τις παραδόσεις, που φέτος αν και ολονέν πτωχεύοντες,  απτόητοι, τιμήσαμε με  κάλαντα  τη ........Goldman Sachs, συγγνώμη, τον Παπαδήμο!
(Ομοίως  απτόητοι και εις ένδειξιν τιμής και ευγνωμοσύνης για τη "βύθιση του καραβιού" τηρούμε  το πατροπαράδοτο αυτό έθιμο και ενώπιον του Γιωργάκη, της Μπακογιάννη, του  Παπούλια κλπ.

      -Ο  Λ υ κ ο υ ρ έ ζ ο ς    αν  και  κάθεται  αυτές   τις   μέρες   στο   σκαμνί   για   το   σκάνδαλο   των   οικοπέδων   της Αιξωνής   Γλυφάδας,   με    κ α κ ο υ ρ γ η μ α τ ι  κ έ ς   κατηγορίες του μισού Ποινικού Κώδικα, αν και ο Εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του και ενώ περιμένουμε αν τελικά θα καταδικασθεί, το μόνο που γράφτηκε στα ΜΜΕ γι αυτόν, είναι, ότι μεσούσης(;) της δίκης του, δεν ξέχασε την Ελλάδα και ζήτησε -λέει- από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, να ασχοληθεί με το θέμα των δηλώσεων Γιλμάζ για τις πυρκαγιές στα ελληνικά νησιά!


                                                                                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου