Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Από τον Ζ.Κ. Γιούνκερ άρχισε η επίσημη έναρξη των εκβιασμών προς τους έλληνες ψηφοφόρους

      Είναι φανερό, ότι μπήκαμε σε μία περίοδο, όμοια με αυτή που ζήσαμε την περίοδο πρό της ψηφοφορίας στην Κύπρο, για την αποδοχή ή όχι του σχεδίου Ανάν και τους εκβιασμούς των τότε μεγαλόσχημων....
      Στην παρούσα περίσταση, το χορό άνοιξε ο πρόεδρος του Eurogroup και πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, με τη χτεσινή συνέντευξή του στην εφημερίδα «Hannoversche Allgemeine Zeitung», όπου δήλωσε, ότι «αν όμως   α κ ρ α ί α   κόμματα ενισχυθούν σε τέτοιο βαθμό, που το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, να μη μπορούν να σχηματίσουν έναν πλειοψηφικό κυβερνητικό συνασπισμό και κληθούν να κυβερνήσουν πολιτικοί, οι οποίοι θα αποχωρήσουν από το πρόγραμμα βοήθειας, τότε θα αποχωρήσουμε και εμείς» . 
«Δεν πιστεύω, ότι μπορεί κανείς να βάλει τάξη στην Ελλάδα μέσα σε    δ έ κ α   χρόνια», εξηγεί ο Πρόεδρος του Eurogroup και προσθέτει  αναφερόμενος στο πρόβλημα της μεταφοράς ελληνικών κεφαλαίων στο εξωτερικό,  ότι «οι    π λ ο ύ σ ι ο ι   Έλληνες, που αποφεύγουν να φορολογηθούν, ενεργώντας έτσι εις βάρος του λαού τους, πρέπει να εντοπιστούν και να τιμωρηθούν. Δεν είναι εύκολο βέβαια, λόγω της ελεύθερης αγοράς κεφαλαίων στην Ευρώπη, να λυθεί το πρόβλημα του διαφυγόντος χρήματος, αλλά θα πρέπει να βρούμε τρόπο να το αντιμετωπίσουμε».
     Με λίγα λόγια , ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου, "βάφτισε" ακραίο κάθε κόμμα πέραν ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ., παραδεχόμενος συγχρόνως, ότι πιστεύει στο ατελέσφορο των μέτρων από το μνημόνιο (ούτε σε δέκα χρόνια). Είναι γεγονός επίσης, ότι εντόπισε το κύριο πρόβλημα, που είναι η   ο ι κ ο  ν  ο μ ι κ ή     ε λ ί τ    (άλλωστε σ' αυτό αναφέρονται σχεδόν πάντα οι ευρωπαίοι αξιωματούχοι), αλλά ερχόμενος σε πλήρη αντίφαση με τον εαυτό του, δεν εξήγησε γιατί θα κάνουν κάτι στο θέμα αυτό τα κόμματα, που εκείνος προτιμά να μας κυβερνήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου