Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Τα φαιδρά της πολιτικής......!


         Να' ναι καλά τα δύο μεγάλα (..λέμε τώρα) κόμματα, που αυτές τις εξόχως δύσκολες μέρες που διανύουμε, εξαιτίας τους υπάρχει γέλιο, αν και η ακριβής λέξη είναι μάλλον ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΩΣ...


 - Η βουλευτής Ρεθύμνου της Νέας Δημοκρατίας,  κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, κατέθεσε επερώτηση στη Βουλή προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, με θέμα την ε γ κ λ η μ α τ ι κ ό τ η τ α    στις γειτονιές του κέντρου της Αθήνας, όπου και ως γνωστόν πρόκειται πλέον να κατέλθει ως υποψηφία βουλευτής κατά τις προσεχείς εκλογές.
Η κυρία, αφού ασχολήθηκε επισταμένως με  την εγκληματικότητα στην τωρινή εκλογική της περιφέρεια του Νομού Ρεθύμνου (οικογενειακή παράδοση γαρ), τώρα θα .... αναλάβει και  τας Αθήνας. Ειδικώτερα, αναφέρθηκε στην υπέρ- συσσώρευση παρανόμων μεταναστών, στην πορνεία, στην επαιτεία και στο παραεμπόριο γενικώς (προφανώς ελησμόνησε την αναφορά στο εμπόριο   ν α ρ κ ω τ ι κ ώ ν).
       Κι εμείς αναρωτιόμαστε:  Αν  μειωθεί η εγκληματικότητα στο κέντρο της Αθήνας,  πού θα διοχετευτεί η παραγωγή των συμπατριωτών της από τα  Ζωνιανά Ρεθύμνου;


 - Επίσης δεν έχουμε καταλάβει, τί είδους εκλογή θα κάνουν οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ  σήμερα, αφού οι υποψήφιοι για την προεδρία του κόμματος, είναι οι εξής....έ ν α ς   και μοναδικός!
Πάντως το εν λόγω κόμμα πρωτοπορεί σ' αυτό καί κατά παράδοσιν, αφού και ο Γιωργάκης στο πρόσφατο παρελθόν είχε θριαμβεύσει......χωρίς αντίπαλο!
      Και κάτι άλλο: Το Ελληνικό κράτος, τιμώντας τους πρωτεργάτες της εισόδου μας   σ τ η ν    α γ κ ά λ η   τ ο υ     Δ. Ν. Τ.  και εις ένδειξιν ευγνωμοσύνης στο ΠΑΣΟΚ, του παρέχει κατ' εξαίρεσιν,   δ η μ ό σ ι α    κ τ ί ρ ι α   παρακαλώ,  προκειμένου να διεξαχθούν οι εσωκομματικές, σοβιετικού τύπου εκλογές! Τους αξίζει με το παραπάνω...!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου