Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

O πρόεδρος των βιομηχάνων ξαφνικά, κατά της Αριστεράς


SEB      Ανοίκεια επίθεση στην αριστερά εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΕΒ κ. Δασκαλόπουλος, δηλώνοντας μεταξύ άλλων ότι, "Η σταλινική και μηδενιστική Αριστερά δεν έχει τίποτα να προτείνει", "Μέσα στην Ευρώπη η δοκιμασία που περνάμε μπορεί να ξεπεραστεί. Έξω από την Ευρώπη η φτώχεια θα είναι οριστική".  "Ευρώπη ή χάος" .
       Απαντώντας στον πρόεδρο του ΣΕΒ το ΚΚΕ υπογράμμισε, ότι "το χάος είναι η πείνα και η ανεργία που φέρνει η παρασιτική τάξη του κ. Δασκαλόπουλου μαζί με την ΕΕ, το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, η τρομοκρατία που ασκούν, οι μισθοί των 300€  και όχι ο λαός και ο αγώνας του ενάντια στη βαρβαρότητα".
      Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ ο εκπρόσωπος Τύπου κ. Πάνος Σκουρλέτης τόνισε ότι "το μοναδικό χάος που γνωρίζει η ελληνική κοινωνία είναι αυτό που δημιουργούν από κοινού ο ΣΕΒ, η τρόικα και η κυβέρνηση. Το χάος της φτώχειας, της ανεργίας, της εργοδοτικής αυθαιρεσίας, της παράδοσης του δημόσιου πλούτου στους ξένους και ντόπιους ισχυρά οικονομικά φίλους του κ. Δασκαλόπουλου". 

Με σκληρή γλώσσα  απάντησε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης, στη Βουλή και αναφερόμενος στον ισχυρισμό του προέδρου του ΣΕΒ, ότι "μιλούσε στο όνομα των θυσιών του ελληνικού λαού", είπε:"Ποιές θυσίες έχουν κάνει ο κ. Δασκαλόπουλος και η τάξη του; Τεράστιες θυσίες έχουν κάνει και συνεχίζουν να κάνουν  οι μισθωτοί, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι, οι μικρομεσαίοι που συνθλίβονται με τα λουκέτα, οι αγρότες, η νέα γενιά που μεταναστεύει.Εν πάση περιπτώσει, ποια βιομηχανία έχει ο κ. Δασκαλόπουλος; Τι παράγει; Πόσες θέσεις εργασίας δημιουργεί; Αυτός δεν είναι Πρόεδρος και εκπρόσωπος του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων, είναι εκπρόσωπος των Ελλήνων τοκιστών και σουλατσαδόρων.
Στην Ιταλία, βιομήχανοι αγόρασαν το ιταλικό πατριωτικό ομόλογο. Στη Γερμανία βιομήχανοι είπαν «ναι, βάλτε μας παραπάνω φόρους». Έλληνα βιομήχανο ή τον εκπρόσωπό τους που να είπε κάτι τέτοιο δεν έχω ακούσει μέχρι τώρα» κατέληξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου