Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Η άθλια διαχείριση του θέματος του ΚΕΛ από το Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος συνεχίζεται....

     

      Εν κρυπτώ και παραβύστω η διαχείριση του κρίσιμου θέματος του ΚΕΛ από τον εν λόγω Δήμο!

Προηγήθηκε η "αλληλογραφία " με τα  (υπέρμαχα του ΚΕΛ Β. Μεσογείων) στελέχη της ΕΥΔΑΠ, ούτως ώστε να μας οδηγήσουν έντεχνα στη λύση, που ανακάλυψε ο έμπειρος (30 χρόνια, κατά δήλωσίν του!) αντιδήμαρχος: Κάποια  αμερικάνικη εταιρία από το πουθενά!    

      -Με μία ανακοίνωση γεμάτη αναπόδεικτους ισχυρισμούς, αφού προηγουμένως ετοίμασαν όλο το παρασκήνιο, καταλήγουν στο συμπέρασμα, ότι η λύση είναι πλέον αυτή η συγκεκριμένη εταιρία, που είναι τόσο καλή και μας κάνει και ......προσφορές, δηλαδή δωρεάν τη μελέτη!

       -Εν όψει των επερχομένων εκλογών, σπεύδουν, μήπως και καταφέρουν την τελευταία στιγμή να προχωρήσουν, όσα σχεδίασαν ερήμην των πολιτών!  

       -Προβάλλουν άκρως γελοία επιχειρήματα, όπως π.χ., ότι κάποιοι Δήμοι του Σαρωνικού και κάποιοι από το Περιφερειακό Συμβούλιο, μας αρνούνται την Ψυττάλεια, ωσάν όλοι αυτοί να είναι αρμόδιοι για το θέμα και ωσάν να πρόκειται για θέσφατα!  

       -Πρόσφατα ξεπρόβαλαν, "όλως τυχαίως", μέχρι και δηλώσεις του .....Πάγκαλου, για να μας πείσουν, ότι δε γίνεται να πάμε Ψυττάλεια.  

       -Αποσιωπούν αυτά, που και ο πλέον αδαής πολίτης αντιλαμβάνεται: Ότι οι τεχνικές του προτεινόμενου ΚΕΛ, δεν είναι δυνατόν να αποκλείσουν την εκβολή στη θάλασσα!

       -Ότι ήδη ο Δήμος Παλλήνης- Γέρακα, ετοιμάζει δίκτυο μέχρι τη Μαραθώνος, δηλαδή μέχρι το Πλατυχωράφι...

       -Το πιο λογικό πράγμα, δηλαδή οι από κοινού ενέργειες με το Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου  είναι ανύπαρκτες(;) και ουδείς μας ενημερώνει.

       -Φυσικά δεν απαντούν σε αυτό, που όλοι αναρωτιούνται: Αν γίνει βιολογικός στο Πλατυχωράφι, δεν είναι φυσικό να πάνε εκεί ΑΡΓΑ ή ΓΡΗΓΟΡΑ όλοι οι γειτονικοί Δήμοι;

      -Κυρίως όμως, ΔΕ  ΒΓΑΖΟΥΝ  ΑΧΝΑ για το έγγραφο της ΕΥΔΑΠ, που λέει ξεκάθαρα, ότι η Ψυττάλεια όχι μόνο δύναται να δεχτεί και άλλους Δήμους, αλλά για να λειτουργήσει σωστά αυτό ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ οπωσδήποτε!

 

      Πάντως και οι συγκυρίες δεν ευνοούν αυτές τις αθλιότητες της Δημοτικής Αρχής και το μόνο που θα συμβεί, θα είναι οι ενεχόμενοι σ'  αυτές να περάσουν επιτέλους μετά από τόσα χρόνια, που στοιχειώνουν τον τόπο μας, στο περιθώριο, σπιλωμένοι και ανυπόληπτοι....

 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου