Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ!


 




-Εις ένδειξιν σοβαρής μεταναστευτικής πολιτικής, ο πολύς και ....διαβαστερός Χρυσοχοϊδης, εξαπέλυσε  όψιμο πογκρόμ κατά μεταναστών και στοιβάζει όσους μπορέσει άρον-άρον σε στρατόπεδα, έστω μέχρι τις εκλογές...Μετά; Θα δούμε!

 

- Ακριβώς λίγο πριν μπούμε στο παραβάν  για να ψηφίσουμε, συλλαμβάνουν τον.....Τσοχατζόπουλο, ώστε μέχρι τότε  νά  'χουμε να λέμε για  τα τόσα (παραγεγραμμένα!) αδικήματά του.

 

 - ....Υποστήκαμε μέχρι και .......διάγγελμα(!) από τον υπάλληλο των διεθνών τραπεζών και τοποτηρητή του ΔΝΤ,  "πρωθυπουργό"  Παπαδήμο. 

 

- Στο χορό των προεκλογικών εκβιασμών επιστρατεύτηκε και ο έτερος τραπεζίτης, ο Προβόπουλος, της εν πολλαίς αμαρτίες Τραπέζης Ελλάδος, που μας είπε θρασύτατα, τί ακριβώς πρέπει να ψηφίσουμε, για να μην έρθει η ...κόλαση και άλλα δεινά.

 

- Μέχρι και το Μάκη Ψωμιάδη, που κατοικοεδρεύει τελευταίως στα Σκόπια,  θυμήθηκαν και έχουν αποδυθεί σε αγώνα δρόμου, προκειμένου  να εκδοθεί οπωσδήποτε μέχρι τις εκλογές!

 

- Ακούστηκε, ότι θα συλλαμβάνουν μέχρι τις εκλογές, κάθε μέρα από ένα συγγενή του Τσοχατζόπουλου ( Η προφυλακισθείσα  κόρη του μάλιστα, κατελήφθη τόσο εξ απήνης, που προσαχθείσα, επρονόησε να έχει μαζί της σακκίδιο με τα προσωπικά της είδη,  για την .....ενδεχόμενη φυλάκισή της! ). 


- Επίσης, προκειμένου να πειστούμε επιτέλους,  ότι "μαζί τα φάγαμε", ώστε να αισθανθούμε ένοχοι και να αντέξουμε τα επερχόμενα μέτρα,  κάθε μέρα θα αποκαλύπτονται νέοι ορυμαγδοί "αποκαλύψεων" για χιλιάδες μαϊμού συντάξεις και επιδόματα. Και μια απορία: Τί σύμπτωση, οι αριθμοί τους να είναι 200.000 ακριβώς και όχι π.χ. 192.755... (Άσε που ο Κουτρουμάνης λέει για 40 χιλ., το υπουργείο του για 200 χιλ., κ.ο.κ)

                                   

                                           Το αποτέλεσμα

 

Τελικά αναλογιζόμαστε, μήπως αντί να καταναλώνουν τόση φαιά ουσία για σχέδια επί σχεδίων για να πειστούμε να τους ξαναψηφίσουμε και προφανώς συσκέπτονται με ειδικά κέντρα αποφάσεων για τη επίτευξη του σκοπού τους, τί καλά που θά 'τανε να έπρατταν τα ίδια για να σωθεί η χώρα! 

 Αλλά, φευ! Αυτό είναι ένα απατηλό όνειρο. Άλλωστε, το σχέδιό τους, δεν πάει άσχημα. Ήδη, δεν είναι και λίγοι, αυτοί που:

 

- Έχουν τόσο θολώσει, που σκέφτονται να μη ψηφίσουν. Φυσικά, η "ψήφος" αυτή θα προσμετρηθεί ωραιότατα υπέρ των δύο πρώτων κομμάτων!

 

- Πιστεύουν, ότι, "ναι,  πιθανόν και να τα φάγαμε μαζί"...

 

- Σκέφτονται, "ε, δεν ήσαν και τόσο άθλιοι, όσοι μας διοικούσαν"....

 

- Δεν προλαβαίνουν να σκεφθούν τα περί της ψήφου, αφού μετράνε τα ακίνητα του Τσοχατζόπουλου.

 

- Έχουν ήδη ξεχάσει, ότι υπάρχει το μεγάλο κεφάλαιο.

 Και μας ατενίζει σιωπηλό και κυρίως, ακλόνητο......

 



  


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου