Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Ένας στους δύο αστυνομικούς ψήφισε «Χρυσή Αυγή»!

 

 

       Το εντυπωσιακό αυτό στοιχείο φαίνεται να προκύπτει  από την ανάλυση των ψήφων σε εκλογικά τμήματα της πρωτεύουσας – κυρίως στις περιοχές των Αμπελοκήπων και στην Καισαριανή – όπου ψηφίζουν μαζικά περίπου 5.000 αστυνομικοί,  που υπηρετούν σε αστυνομικές υπηρεσίες της Αθήνας. Εξάγεται το συμπέρασμα, ότι το ποσοστό των αστυνομικών που ψηφίζουν «Χρυσή Αυγή» κινείται μεταξύ του 45% και του 59%!

 Ακόμα και στις περιοχές του Αγίου Παντελεήμονα και της Κυψέλης, όπου η οργάνωση  "Χρυσή Αυγή"  θεωρείται ότι έχει ισχυρά ερείσματα, συγκεντρώνει ποσοστό όχι παραπάνω  από 15 έως 18%!

Μια εμπεριστατωμένη και πολύ ενδιαφέρουσα ανάλυση, που οδηγεί ξεκάθαρα στο συμπέρασμα αυτό, υπάρχει εδώ:

 http://directnews.gr/politics/13699-enas-stous-duo-astunomikous-pshfise-xrush-augh.html

       

         Φυσικά το γεγονός αυτό, θα άξιζε να αποτελέσει αφετηρία μελέτης για να ειπωθεί επιτέλους ξεκάθαρα, ποιά είναι η     κ ύ ρ ι α   προέλευση  των γνωστών - άγνωστων  "κουκουλοφόρων", που όχι μόνο καταστρέφουν τις πόλεις μας και βιαιοπραγούν σκόπιμα,  αλλά έχουν κύριο στόχο την καταστολή κάθε δημοκρατικής εκδήλωσης  των πολιτών. 

Αν δεν υπάρξει μέριμνα από τα συντεταγμένα όργανα  για περιστολή του φαινομένου και κάθαρση των "γνωστών υπηρεσιών", αναμένεται μετά και την πρόσφατη έκφραση της λαϊκής βούλησης,   ένταση της κρατικής - παρακρατικής βίας...







2 σχόλια:

  1. "Αναμένεται ένταση της κρατικής - παρακρατικής βίας". Είχε δίκιο ο συντάκτης του άρθρου. Βιώνουμε ήδη τη βία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στη Νορβηγία, μετά το μακελλιό από τον "τρελλό" φασίστα σε βάρος μελών της νεολαίας των σοσιαλιστών, το κόμμα αυτό κατέβηκε στις εκλογές με σύνθημα, "τα φαινόμενα ρατσισμού αντιμετωπίζονται με περισσότερη δημοκρατία" και μάλιστα ανέβασε κατά πολύ το ποσοστό του...
    Εμείς είμαστε έτοιμοι για περισσότερη δημοκρατία; Νομίζω πως όχι. Και αυτό - κατά την ταπεινή μου γνώμη - συμβαίνει, διότι λόγω χαμηλής π α ι δ ε ί α ς, δεν έχωμε αντιληφθεί ως λαός τί δυνατότητες παρέχει η καλή λειτουργία και διεύρυνση των δημοκρατικών θεσμών.
    Απόδειξη, το (αυξανόμενο) ποσοστό της Χρυσής Αυγής....

    ΑπάντησηΔιαγραφή