Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

H Aλέκα Παπαρρήγα ζήτησε.... διόρθωση της λαϊκής ψήφου



      Μετά την προεκλογική θέση, ότι το ΚΚΕ δε συνεργάζεται με κανένα κόμμα, περιφρονώντας κατάφωρα τον συνταγματικό θεσμό των εντολών  για διερεύνηση σχηματισμού κυβέρνησης,  η γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, σε σημερινή συνέντευξη Τύπου, ζήτησε  «να διορθωθεί η λαϊκή ψήφος, ως προς την ενίσχυση του ΚΚΕ». 

Δεν έδωσε σαφή απάντηση στο ερώτημα, αν η λαϊκή ψήφος ήταν λάθος ή η τακτική του ΚΚΕ, λέγοντας απλώς, ότι « η λαϊκή ψήφος αναγνωρίζεται και με αυτή την έννοια είναι σεβαστή και θα τη μελετήσουμε. Μπορεί να έχουμε και αδυναμίες, αλλά  οι όποιες αδυναμίες δεν είναι αυτές που καθόρισαν την ψήφο ».

Επίσης κατηγόρησε πάλι το ΣΥΡΙΖΑ για συνεχείς μεταλλάξεις, αλλά και για το γενικότερο πρόγραμμά του.

Για τη Χρυσή Αυγή, είπε, μεταξύ άλλων,  ότι είναι ένα εργαλείο του συστήματος και ότι το ΚΚΕ θα ......μελετήσει το φαινόμενο.

 

      Είναι προφανές, ότι στην πιο κρίσιμη στιγμή από την εποχή του Εμφυλίου και ενόψει της ολονέν αυξανόμενης πλήρους ένδειας των λαϊκών στρωμάτων, η ηγεσία του ΚΚΕ  επιλέγει την "ασφαλή" απομόνωση και κλείνει τα μάτια στο τσουνάμι των οικονομικών προβλημάτων, που κατακλύζει την κοινωνία. Δίνει την εντύπωση, πως το μόνο που προσδοκά είναι κάποια πιθανή (παρ' όλ' αυτά αμφίβολη ) αύξηση των ψήφων, έστω και μέσω της απόγνωσης από την κρίση.....

 

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου