Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Κάποιος να μαζέψει τους πρώην πρωθυπουργούς...


 




 

 Αν και τιμήθηκαν με το αξίωμα του πρωθυπουργού της Ελληνικής Δημοκρατίας, όχι μόνο στιγμάτισαν τη θητεία τους με εγκληματικά πολιτικά σφάλματα, αλλά απελθόντες συνεχίζουν την ίδια τακτική.   

                                      

                                    

                               Κ. Σημίτης και Γ. Παπανδρέου 

 

 

 

    

 

 

 

 

 

    

 

       

      Ο πρώτος, αμετανόητος πάντα και αρνούμενος να παραδεχθεί τις βαρύτατες προσωπικές του ευθύνες, όπως μεταξύ άλλων για τα ψευδή στατιστικά στοιχεία και  για την  εν γένει εξελισσόμενη ύφανση ενός καθεστώτος οικονομικής υποδούλωσης της χώρας και αφού ουδέποτε κλήθηκε από τη Δικαιοσύνη να λογοδοτήσει, περιφέρεται ανενόχλητος στα ΜΜΕ, είτε αρθρογραφώντας συχνά στον ελληνικό και ευρωπαϊκό τύπο  ή μετέχοντας σε δημόσιες συζητήσεις π.χ. στη ...Γερμανία και παρέχοντας χωρίς αισχύνη  συμβουλές για την κρίση!

       Ο δεύτερος,  που αποδείχθηκε ο μοιραίος άνθρωπος για τον τόπο με το άγος του ΔΝΤ να τον στιγματίζει για πάντα, επέλεξε αρχικά την αιδήμονα σιωπή για τα αποτελέσματα της εγκληματικής πολιτικής του. 

Αφού ούτε και αυτός κλήθηκε να λογοδοτήσει για τις εγκληματικές επιλογές του, παραμένει μέλος του Κοινοβουλίου, χωρίς να χρειάζεται ψήφους για την εκλογή του. Τώρα, περιφέρεται στα διεθνή ΜΜΕ και προκειμένου να αποκαταστήσει την εικόνα του, ομιλεί περί της κρίσης, αναφερόμενος στους Έλληνες με ύφος και φρασεολογία ...αλλοδαπού ηγέτη.         

                   

                     

                      Το πολιτικό και ηθικό ανάστημα του Λουκά Παπαδήμου

 

 

 

 

   Ο άχρωμος υπάλληλος των διεθνών τραπεζών, δεν έκανε τίποτα άλλο για τη χώρα του, παρά να διεκπεραιώνει τις εντολές των διεθνών οικονομικών κέντρων που μας τον επέβαλαν ως πρωθυπουργό...Λόγω μη σχηματισμού κυβέρνησης μετά τις εκλογές της 6ης Μαϊου, είδαμε εκ μέρους του από απειλές,  μέχρι non paper και ανοιχτές επιστολές προς τους Έλληνες πολίτες.

Εσχάτως πληροφορηθήκαμε από το Reuters, αν και έσπευσε να το διαψεύσει ο ίδιος, ότι έφθασε στο σημείο να ζητήσει από τον Μπαρόζο να κάνει σκληρή δήλωση στις 11 Μαΐου, λέγοντας ότι '' εάν ένα μέλος μιας ομάδας δε σέβεται τους κανόνες, είναι καλύτερα να βγει από την ομάδα '', ώστε να συνετιστούν οι πολιτικοί αρχηγοί και να υποκύψουν, όσοι φυσικά αντιστέκονταν, στο σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης. Και το Reuters συμπληρώνει,  ότι στα πλαίσια αυτού του τηλεφωνήματος Παπαδήμου στον Μπαρόζο έμεινε τελικά αναπάντητη και η επιστολή του Αλέξη Τσίπρα σε Μπαρόζο και Ρομπάι...

Τελευταίο του κατόρθωμα: Εκβιαστικές οδηγίες για την ψήφο στις εκλογές του Ιουνίου, μέσω της ...Wall Street Journal!

                                           

                                             

                                                 Κώστας Καραμανλής

 

 

      Συνέβη αυτό που περιμέναμε τόσα χρόνια. Επιτέλους μίλησε ο Καραμανλής!  Όχι, δεν είπε γιατί εγκατέλειψε το καράβι και μονάζει στη Ραφήνα. Δε μίλησε για την κατάσταση στη χώρα και για τις ευθύνες του (αλίμονο!).

Πρότεινε στους πολίτες, με τί τρόπο να ψηφίσουν, ώστε να μην ωφεληθεί ο ...ΣΥΡΙΖΑ! Και μετά απεσύρθη εκ νέου.

                                 

                                   Α Ι Δ Ω Σ      Α Ρ Γ Ε Ι Ο Ι

                                

                   


                        



 

 

 
















 

 












































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου