Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Απίστευτη προκλητική παρέμβαση των γερμανικών Financial Times, κατά Τσίπρα και υπέρ Σαμαρά!!!



      Όσο πλησιάζουν οι εκλογές κλιμακώνονται οι εκβιασμοί από το εσωτερικό και το εξωτερικό σε πλήρη συγχρονισμό μάλιστα...

Ανοίκεια, προκλητικά και υποτιμητικά για την Ελλάδα, οι γερμανικοί F.T., στα ελληνικά, καλούν τους Έλληνες να αντισταθούν στον  Τσίπρα, που αποκαλούν δημαγωγό και τονίζουν, ότι η καλύτερη λύση για την Ελλάδα θα ήταν μία κυβέρνηση συνασπισμού με αρχηγό τον Αντώνη Σαμαρά...

"Για την ομαλή διακυβέρνησή της (της Ελλάδας) ,  συνιστούμε τη Νέα Δημοκρατία, κάτι που κάνουμε με βαριά καρδιά", αν και ομολογούν,  "η Νέα Δημοκρατία άσκησε επί δεκαετίες λάθος πολιτική και είναι συνυπεύθυνη για τη σημερινή μιζέρια"!

'Οτι ο Αλέξης Τσίπρας,  "θέλει να γυρίσει πίσω τον τροχό της ιστορίας και σας βαυκαλίζει με έναν κόσμο που είναι εκτός πραγματικότητας"!

 

 

 

                                      ΑΜΕΣΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΥΡΙΖΑ

 

 

 

 

 

 

 

Από το γραφείο τύπου, μεταξύ άλλων, επισημάνθηκε: 


-"Η χωρίς προηγούμενο ωμή παρέμβαση της γερμανικής έκδοσης των FT, αποτελεί πράξη προσβολής της εθνικής αξιοπρέπειας και υπονόμευσης της δημοκρατίας στη χώρα μας.

-" Ο αγώνας για εθνική αξιοπρέπεια, δημοκρατία, κοινωνική δικαιοσύνη, ο αγώνας κατά της διαφθοράς και της διαπλοκής θα νικήσει το φόβο και την υποταγή".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οξύς ο Δημήτρης  Παπαδημούλης:

 

  -"Το μόνο που μένει, είναι να έρθει η ίδια η κ. Μέρκελ να μοιράζει εκλογικό υλικό της ΝΔ. Θεωρούν τη χώρα προτεκτοράτο τους και δίνουν γραμμή".

 -"Πρόκειται για μια προσβλητική παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας" 

-"Περιμένω αντίδραση του κ. Σαμαρά".

-"Το κατεστημένο της Γερμανίας, της Μέρκελ και του Σόιμπλε, θέλει μια βολική κυβέρνηση, μια κυβέρνηση του χεριού τους. Εμείς χρειαζόμαστε μια κυβέρνηση, που να εξυπηρετεί τα συμφέροντα της χώρας".

2 σχόλια:

  1. Τετοια ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ παρεμβαση ειναι εως ..υποπτη.Αν δεν ειναι τετοια τοτε ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΥ.
    ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΑΡΚΟΖΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΝΟΥΘΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΠΡΙΜΟΔΟΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΟΛΑΝΤ.Δεν μπορει να μην ειδαν το σφαλμα τους και να το επαναλαμβανουν.Παντως πιθανοτερο θεωρω να παραμενουν γερμαναραδες συντηρητικοτατοι δεσμιοι της ιδιας τους της ιδεολογιας.Δεν μπορουν να κανουν αλοιως.Παραδειγμα η χρυση φαπα που μοιραζει μηνυσεις ,ντορος να γινεται,δεν μπορει να λειτουργησει πολιτικα.Η φαπα η μΗνυση.δεν ξερει αλλους δρομους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή