Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Ο Δήμαρχος Πύργου και η απόλυτη υποκρισία






 

       Οι Ρομά εκδίδουν τα παιδιά τους σε  ηλικιωμένους στην πλατεία». Την απίστευτη αυτή καταγγελία έκανε στο Δημοτικό Συμβούλιο,  ο Δήμαρχος Πύργου Μάκης Παρασκευόπουλος και περιέγραψε μάλιστα με γλαφυρές λεπτομέρειες όλη τη διαδικασία των  "δοσοληψιών". Μεταξύ άλλων ανέφερε:

..."Πρόκειται για ένα θέμα που έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις στον Πύργο, καθώς είτε μέρα, είτε νύχτα αυτοί οι άνθρωποι αναζητούν «πελάτες», κυρίως άτομα μεγάλης ηλικίας, χωρίς να αποκλείονται και οι νεότεροι".

..."Οι άνθρωποι αυτοί εκδίδουν τις κόρες, τα παιδιά τους, με πελάτες Πυργιώτες… Θα υπάρξουν συντονισμένες δράσεις στην αντιμετώπιση όλων αυτών των φαινομένων".

..."Με τις κινήσεις τους και τη συμπεριφορά τους προκαλούν διαρκώς τους περαστικούς, είτε πεζούς είτε οδηγούς".

 

                       Ανήλικα παιδιά παρασύρουν τους Πυργιώτες!

 

      Κατά το Δήμαρχο δηλαδή, οι τσιγγάνοι φταίνε, που έχει εκμαυλιστεί η αγνή  κοινωνία του .....Πύργου και επιδίδεται σε παιδεραστεία!  Οι σεβαστοί  πελάτες είναι θύματα! (Να θυμηθούμε εδώ, ότι  λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα, έγινε διάσημο ένα χωριό τη δεκαετία του '90  για το ίδιο "σπορ", αλλά χωρίς καμμία συμμετοχή των Ρομά τότε...)

Καλό θα ήταν, στο Δημοτικό Συμβούλιο να  ασχοληθούν όχι μόνο με την παραβατικότητα αυτής της περιθωριοποιημένης ομάδας συμπολιτών μας, αλλά και με τα αίτια  της σήψης στην τοπική κοινωνία, καθόσον και στη δική τους  περιοχή ευδοκιμούν ποικίλλες "ωραίες συνήθειες". Πριν λάβει ο Δήμαρχος μέτρα για τους Ρομά και τα παιδιά τους, ας καταγγείλει πρώτα στον Εισαγγελέα τους ευυπόληπτους πελάτες - συμπατριώτες του...

Πάντως απ' ότι φαίνεται  ο λόγος που εξανέστησαν στο Δημοτικό Συμβούλιο, δεν είναι οι βδελυρές αισχρότητες δυστυχώς, αλλά μάλλον, ότι αυτές τελούνται πλέον σε κεντρικά σημεία της πόλης. 

Τουλάχιστον, ας ελπίσουμε να κινηθεί αυτεπάγγελτα η Εισαγγελία, ώστε να διευκρινισθούν όσα έχουν να κάνουν με "αυτό που πολλοί γνωρίζουν, αλλά κανείς δεν καταγγέλλει ευθέως".... 

 

Πηγή:ilialive.gr

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου