Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Βουλευτής της Χρυσής Αυγής διαψεύδει, ότι τράβηξε πιστόλι




  Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο:

       Πρωταγωνιστής σε επεισόδια μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής και αντιεξουσιαστών ήταν ο βουλευτής του  ακροδεξιού κόμματος, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, ο οποίος μάλιστα, φέρεται ότι τράβηξε το όπλο του. 

Οι συμπλοκές ξεκίνησαν στις 19.30 στην πόλη του Βόλου. Για άγνωστη αφορμή, ομάδα αντιεξουσιαστών συνεπλάκη με ομάδα της Χρυσής Αυγής στην οποία μετείχε και ο βουλευτής. 

Κατά την Αστυνομία, στη διάρκεια του επεισοδίου, ο βουλευτής έβγαλε το πιστόλι που κατέχει νόμιμα, επιδεικνύοντάς το στους αντιξουσιαστές. 

Στο σημείο της συμπλοκής έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, που προχώρησαν σε προσαγωγές δώδεκα ατόμων, ανάμεσά τους και ο βουλευτής, καθώς και άλλα πέντε μέλη της Χρυσής Αυγής. 

Οι προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα, αφού έδωσαν κατάθεση.

 

                                     Διαψεύδει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής 

      

      Σε επιστολή του προς το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο Ηλιόπουλος δηλώνει ότι συκοφαντείται και ότι μόνο έξι άτομα προσήγαγε η Αστυνομία ενώ οι υπόλοιποι έξι, δηλαδή ο βουλευτής και πέντε μέλη της Χ.Α. μετέβησαν οικειοθελώς για κατάθεση και ότι όταν ο ίδιος επικοινώνησε με την Αστ. Δ/νση Μαγνησίας, του διέψευσαν το συμβάν...

Πάντως ο βουλευτής δεν αναφέρεται στο θέμα του όπλου του και δίνει μόνο διαφορετική εκδοχή για όσους έδωσαν κατάθεση, λέει δηλαδή, ότι οι χρυσαυγίτες πήγαν ...μόνοι τους.

 

      Κατά τα άλλα, θα ώφειλε η Αστυνομία του Βόλου να προβεί σε κάποια ανακοίνωση, διότι όταν δίδει αλληλοσυγκρουόμενες πληροφορίες, δεν κάνει τίποτα άλλο από το να ενισχύει τη θεωρία των συγκοινωνούντων δοχείων....

 

 

Πηγή: directNews.gr  

 

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου