Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Αντιδράσεις για τα παιδικά μαγιό της Λιζ Χάρλεϊ





Actress and Model Elizabeth Hurley      Η ηθοποιός και μοντέλο Λιζ Χάρλεϊ, ξεσήκωσε αντιδράσεις στη Βρεττανία, για μια σειρά μαγιό που σχεδίασε για κοριτσάκια, που θεωρήθηκαν ανεπίτρεπτα σέξυ.

Σύλλογοι γονέων, οργανισμοί και φορείς για παιδιά την κατηγορούν για "σεξουαλικοποίηση" της παιδικής ηλικίας. Μπικίνι με λεοπάρ print  ή ένα φούξια μαγιό τα κομμάτια του οποίου ενώνονται με μεγάλους, χρυσούς κρίκους και όπως αναφέρεται στο site απευθύνεται σε «κορίτσια που θέλουν να φαίνονται μεγάλα», θεωρήθηκαν υπερβολικά αποκαλυπτικά για παιδιά.

Ακόμη, πολλές μητέρες  δήλωσαν  ότι τρομάζουν στην ιδέα, ότι οι κόρες τους μπορεί να κυκλοφορούν σαν μικρές strippers....

Εκπρόσωπος της Χάρλεϊ ανέφερε, ότι η σειρά από εμπορικής πλευράς πηγαίνει εξαιρετικά καλά και ότι τα παιδιά  λατρεύουν τα σχέδια.

                               

                                 

                         

 

                                         Αντιδράσεις και για άλλες εταιρίες

 

 

 Η κόρη του Τομ Κρουζ !

 

 

       Στις ΗΠΑ πωλούνται  ενισχυμένοι στηθόδεσμοι για κοριτσάκια 7 ετών! Μάλιστα κυκλοφόρησαν και στη Βρετανία  και απαγορεύτηκαν, αλλά κατά καιρούς  συνεχίζουν να λανσάρονται πάλι, παρά τις αντιδράσεις. Κυκλοφορούν επίσης γόβες για κοριτσάκια με ψηλοτάκουνα, αλλά το ρεκόρ κατέχει η εταιρία Tesco στις ΗΠΑ, προωθώντας για τις "πριγκίπισσες της Disney"  ψηλοτάκουνα για κοριτσάκια τριών ετών! 

 

 





                                 

                                    Η ελληνική πραγματικότητα 

 

 

      Δυστυχώς στη χώρα μας η έξαρση παιδικής πορνογραφίας και τα  αυξανόμενα κρούσματα παιδεραστίας,  δεν τάραξαν τα λιμνάζοντα νερά της κοινωνίας,  ώστε να υπάρχουν ανακλαστικά σε ό,τι  προσβάλλει την ομαλή ανάπτυξη των παιδιών. 

      Διαπιστώνει κανείς, ότι πολλά καταστήματα ενδυμάτων για κοριτσάκια, ενδίδουν στις τάσεις της μόδας και προσπαθούν να μετατρέψουν τα πεντάχρονα σε  ...λολίτες.

Ακόμα και σε σχολεία,  κυκλοφορούν μικρά κοριτσάκια  ως μικρογραφίες super model, τη στιγμή που υπάρχουν εξαιρετικές ενδυματολογικές επιλογές, Άλλωστε και πασίγνωστοι  ο ί κ ο ι   μ ό δ α ς  έχουν υπέροχες σειρές, κατάλληλες όμως για τις τρυφερές ηλικίες:






παιδική μόδα από τον οίκο Dior

 

 

   ...τον Αρμάνι

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

.....και  τη Marie - Chantal

 

   

1 σχόλιο:

  1. Τα παιδιά πρέπει να παραμένουνε παιδιά και να μην τα κάνουμε μικρομέγαλα. Δεν είναι μόνο κακόγουστο, αλλά και επικίνδυνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή