Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Σημαντικές δηλώσεις του προέδρου Διοικητικών Δικαστών






      Υπαινικτικός, αλλά και αιχμηρός  ο λόγος του προέδρου της Ένωσης των διοικητικών δικαστών, Γιώργου Φαλτσέτου στη σημερινή  πανδικαστική συγκέντρωση, προκάλεσε τις ηχηρές επιδοκιμασίες των συναδέλφων του:

«Οι δικαστές δεν είναι πλούσιοι. Δεν είναι πορφυρογέννητοι. Δεν έχουν καταθέσεις στην Ελβετία. Δεν έχουν τρυφηλή ζωή…» 

 «....Οι δικαστές δεν είναι απέναντι στον ελληνικό λαό, είναι μαζί του. Αλλά δε θέλουν να μετατραπούν σε μεροκαματιάρηδες υπαλλήλους», τόνισε με σημασία .

Πρόσθεσε όμως αυτό το πολύ σημαντικό για τις φοροδίκες. Ότι αυτή τη στιγμή που το κράτος έχει ανάγκη από έσοδα αλλά και ο κόσμος για Δικαιοσύνη και Πρόνοια, δε θα σταματήσουν τις έκτακτες υποθέσεις για φοροδιαφυγή, ξέπλυμα μαύρου χρήματος, αλλά και προστασία του πολίτη από κατασχέσεις.

 

                                           Αν η δικαστική Εξουσία...

 

....θελήσει πράγματι να είναι μαζί με το λαό,  όλα  τα  αντισυνταγματικά  μέτρα απλώς    δ ε    θ α    π ε ρ ά σ ο υ ν.   Η δικαστική εξουσία  μπορεί να γίνει ανάχωμα στην αυθαιρεσία. Μένει να δούμε επομένως, αν οι δηλώσεις του προέδρου των Διοικητικών Δικαστών απηχούν πράγματι μια "αποφασιστικότητα" στους κόλπους της Δικαιοσύνης. 


 

 

  Πηγή:kourdistoportokali.gr





2 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΑΛΑΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ?
    ΤΟ TO FAST TRUCK ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟΥς ΑΝΕΡΓΟΥΣ?ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΔΙΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΙΓΕΤΑΙ?

    ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ
    ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.
    ΑΠΟ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ.

    ΟΥΔΕΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΠΕΔΕΙΞΕ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΑΥΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
    Με υπαινιγμους οταν θιγεται η τσεπη ΔΕΝ ΑΠΟΣΠΑς ΘΑΥΜΑΣΜΟ.ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΙ ΕΙΣΑΙ.
    ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΙΓΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ....ΤΟ ΙΔΙΟ.
    Το αν θελει η συντακτης να πεισθει ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥς ΛΟΓΟΥς ΤΗΣ.
    Οι πολιτες στο τελευταιο καφενειο να πατε, εχουν αλλη γνωμη.Αλλα οι δικαστες δεν πανε σε καφενεια, καθονται στην εδρα οπως οι πολιτικοι στα εδρανα,ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝΕ ΟΥΤΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ...ΤΙΠΟΤΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανεξάρτητα από τα κίνητρά τους, έχουν δύναμη. Άμα το θελήσουν πολλά μπορούν να φρενάρουν και άμεσα. Θα το κάνουν όμως; Μακάρι, αλλά και αυτός ο χώρος είναι τόσο διαβρωμένος

      Διαγραφή