Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Κατηγορούμενο ολόκληρο χωριό στη Θεσσαλία, για εκπόρνευση δωδεκάχρονης

     

  

 

 

 

 

 

 

 

 

       

 

 

 

     

 

      

 

 

      Τριανταοκτώ άτομα, τα περισσότερα κάτοικοι χωριού του Ν. Καρδίτσας, βρίσκονται στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού με τις κατηγορίες της μαστροπείας, της ασέλγειας και της εκπόρνευσης ανηλίκου! Κάποιοι από τους κατηγορούμενους προέρχονται και από άλλες περιοχές της Θεσσαλίας, ενώ υπάρχουν και αλλοδαποί.

Το ανατριχιαστικό είναι, ότι η κοπέλα, που είναι ελληνίδα,  εκδίδονταν στο χωριό της αλλά και στη γύρω περιοχή από τα    δ  ώ δ ε κ ά    της  χρόνια (!) και μάλιστα στην πορνεία για μεγάλο διάστημα φέρεται να την εξωθούσε θείος της,  ήδη προφυλακισμένος!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Κόσμος» της Λάρισας, το θύμα,  δεκαεξήμισυ  ετών σήμερα,  φιλοξενείται σε ίδρυμα ανηλίκων στη Θεσσαλονίκη, ενώ ερωτηματικά υπάρχουν για το ρόλο των γονέων της στη δυσώδη αυτή υπόθεση, καθώς τους έχει αφαιρεθεί η επιμέλεια του παιδιού τους.

Η δίκη είναι σε εξέλιξη. 

Πηγή:thessalianews.gr

 

  

 

 

 

2 σχόλια:

  1. Πόσα τέτοια δράματα κρατιούνται κρυφά στα στεγανά των τοπικών κοινωνιών της επαρχίας... "Σκατάνθωποι" που τα έργα τους είναι τόσο φρικιαστικά που σου προκαλούν εμετό... Η σαπίλα της Ελληνικής κοινωνίας, των "ανθρώπων" της διπλανής πόρτας... Ξεμπροστιάστε τους χωρίς περιστροφές... Αν ακούστε, δείτε, υποψιαστείτε κάτι ύποπτο στο χώρο που κινείστε, στο χωριό, στη γειτονιά, στην πολυκατοικία, μην αφήνετε τη δυστυχία να διαιωνίζεται... Ανώνυμη ή και επώνυμη καταγγελία στην αστυνομία ή στις αρμόδιες αρχές... Μη χάνετε χρόνο ... Δείξτε στους αλήτες τη δύναμη της αγάπης για το συνάνθρωπο. Στείλτε τα αποβράσματα στα μουντρούμια να ξύνουν τους τοίχους και να χύνουν εκεί τη χολή της άκαρδης ψυχής τους... Οι άνθρωποι-τέρατα δεν έχουν θέση ανάμεσά μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θεωρούμε, πως όταν υπάρχουν περιστατικά εκμετάλλευσης ή κακοποίησης ανηλίκων, πρέπει να τα αναδεικνύουμε, ώστε να σταματήσει επιτέλους, αυτή η εκτεταμένη κοινωνική υποκρισία....

      Σας θυμίζουμε σχετικές αναρτήσεις μας :

      http://attikanet.blogspot.gr/2011/12/blog-post_17.html

      http://attikanet.blogspot.gr/2012/06/blog-post_14.html

      http://attikanet.blogspot.gr/2012/07/blog-post_9057.html

      http://attikanet.blogspot.gr/2012/09/blog-post_4161.html

      Διαγραφή