Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Ιταμή πρόκληση της Τρόϊκας: Να εκκενωθούν όλα τα ελληνικά νησιά κάτω των 150 κατοίκων!!!


Η κυρά της Ρω

 

 


                                 

                               

                                 Απαιτούν σύγχρονο ξερριζωμό!

      

      Την εκκένωση όλων των ελληνικών νησιών που έχουν έως 150 κατοίκους, ζήτησε η Τρόϊκα, διότι επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό!

Το αποκάλυψε ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Μουσουρούλης, την Πέμπτη στη Ναυτιλιακή Λέσχη του Πειραιά , ενώπιον 70 και πλέον εκπροσώπων της ελληνικής ναυτιλίας, αφήνοντας    ά φ ω ν ο υ ς    τους πάντες.

«Τους απαντήσαμε άμεσα, ότι δεν το διαπραγματευόμαστε» δήλωσε ο υπουργός, αναφέροντας, ότι  ενημερώθηκαν και τα υψηλότερα κλιμάκια της κυβέρνησης.

 

                  

                   Περίεργη δήλωση του Υπουργείου Οικονομικών.....

      

      Αν και οι δηλώσεις έγιναν ενώπιον δεκάδων αδιάψευστων μαρτύρων,  λόγω του προκληθέντος σάλου το υπουργείο Οικονομικών προέβη στη "διπλωματική"  δήλωση, ότι «ουδέποτε τέθηκε από την Τρόϊκα θέμα   ε γ κ α τ ά λ ε ι ψ η ς   νησιών της Ελληνικής Επικράτειας».

Όμως το θέμα  δεν αφορούσε εγκατάλειψη, αλλά   ε κ κ έ ν ω σ η.... Στην ουσία δηλαδή, η συγκεκριμένη απαίτηση της τρόικας δε διαψεύσθηκε.

 

 

                        Μεταγενέστερη δήλωση του  Υπουργείου Ναυτιλίας

 

 

     Προσπαθώντας να ανασκευάσει, το Υπουργείο Ναυτιλίας ανακοίνωσε, ότι έγινε πρόταση για εκκένωση των νησιών, όχι όμως επισήμως από την Τρόϊκα, αλλά από το τεχνικό κλιμάκιο της .....Τρόϊκας!!!

 

     Αυτό πάντως που δε διευκρινίστηκε, είναι γιατί όταν έγινε η πρόταση δεν έδειξαν την πόρτα σ' αυτόν που την ξεστόμισε....

Εικάζουμε, προφανώς από έλλειμμα εθνικής αξιοπρέπειας και από περίσσευμα εθνικής δουλοπρέπειας....

 

 

 

protothema.gr


1 σχόλιο:

  1. Ξέρετε, πριν από την εθνική δουλοπρέπεια, προηγείται η ανικανότητα, η ασχετοσύνη και η ηλιθιότητα. Ως τέτοιους τους αντιμετωπίζουν οι τροϊκανοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή