Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Βόμβα μεγατόνων από ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ: Η "ομάδα" Σημίτη έβγαλε στο εξωτερικό 65 δις από το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου


Magoufhs 












       Μία αποκάλυψη μεγατόνων έκανε ο τέως  βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Μαγκούφης.

Ο  Χ. Μαγκούφης, που  παλαιότερα είχε χαρακτηρίσει  το Σημίτη “πολιτικό νάνο”, δήλωσε μεταξύ άλλων στο ΣΚΑΪ στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου:: 

«Από το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου, χάθηκαν 33 τρις δραχμές εκ των οποίων τα 22 τρις, σημερινής αξίας 65 δις Ευρώ, έφυγαν στο εξωτερικό»! 

Και όμως, γι’ αυτό το σκάνδαλο δεν τιμωρήθηκε κανένας. Οι ένοχοι όμως είναι ακόμα εδώ. Και δεν μιλάμε μόνο για τους πολιτικούς, αφού μόνοι τους δεν θα μπορούσαν να τελέσουν αυτό το εθνικό έγκλημα. 

Υπάρχουν ακόμα οι τραπεζίτες που υπέθαλψαν, επέτρεψαν και έδωσαν μάλιστα μετοχοδάνεια στον κοσμο για να διογκωθεί ο τζίρος του πλιάτσικου. 

Αυτοί που δήλωναν ότι το χρηματιστήριο θα πάει στις 7,000 μονάδες, λίγο πριν την κατάρρευση. 

Αυτοί που έβγαλαν εκατομμύρια στο εξωτερικό, ως διοικητές χρεοκοπημένων κρατικών οργανισμών. 

Αυτοί που μετέπειτα έγιναν και πρωθυπουργοί για να ολοκληρώσουν το έργο τους με το δολοφονικό PSI… 

Υπάρχουν τα ΜΜΕ που οδηγούσαν και κάλυπταν αυτό το εθνικό έγκλημα με τις φυλλάδες τους: “Η Κλωνατέξ θα πάει στις 500,000, σίγουρη η πληροφορία”! 

Υπάρχει και η ροή του χρήματος. Ο Πανταλάκης του σκανδάλου της Γενικής Αποθηκών είναι μόνο ένα δείγμα. 

Για 9 τουλάχιστον χρόνια, έβγαιναν λεφτά με βαλίτσες από εισηγμένες, με το πρόσχημα αγορών οφσόρ εταιρειών που δεν είχαν κανένα ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ περιουσιακό στοιχείο. 

Εάν τα ψάξετε, θα βρείτε στα διοικητικά συμβούλια αυτών των εταιρειών, βαρύγδουπα ονόματα, “ιστορικών” πολιτικών οικογενειών. Παραμένουν ατιμώρητοι. 

Αποκάλεσε επίσης τον Κ. Σημίτη “εκβιαστή”, μίλησε ευθέως για ψεύτικα στοιχεία και σκανδαλώδη εισαγωγή της χώρας στην ΟΝΕ,  για το σκάνδαλο των Ολυμπιακών και άλλα...

 

 

 

Πηγή: olympia.gr

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου