Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Τα κωμικοτραγικά παραλειπόμενα της ψηφοφορίας στη Βουλή


                                                                                                                                                         

http://static.madata.gr/files/syntagmanyxta_250539949.jpg      Δεν εξηγείται αλλιώς. Ο Πανάγαθος μεριμνά να παρεμβάλλονται ανάμεσα στις διαδικασίες ψήφισης των εξοντωτικών μνημονίων και κάποια  φαιδρά περιστατικά, που καταφέρνουν να μας αποσπάσουν για λίγο από τις ζοφερές σκέψεις:

 

 

         

            Ο  αιφνίδιος  "πατριωτισμός" των υπαλλήλων της Βουλής!  

 

 

       Οι υπάλληλοι της Βουλής - ξέρετε αυτά τα άξια τέκνα της Πατρίδος με τα απίστευτα προνόμια και ...προσόντα, μας έπεισαν προς στιγμήν προχτές το βράδυ, ότι προσπάθησαν χάριν του Έθνους να απεργήσουν, για να μη ψηφιστεί το Μνημόνιο! Πάνω που είχαμε σχεδόν ...συγκινηθεί, ήρθε η αποκάλυψη. Θα απεργούσαν, επειδή μαζί με το μνημόνιο (σκασίλα τους), θα ψηφιζόταν και η κατάργηση των προνομίων τους! 

Απίστευτες κωμικοτραγικές σκηνές εκτυλίχθηκαν, με συνδικαλιστές να κυνηγούν βουλευτές και δημοσιογράφους και να απειλούν,  ότι θα βάλουν «λουκέτο» στη Βουλή! 

 

 

                             Ωραία Κερκυραία ....επαναστάτρια 

 

 

 

      Αλλά είχαμε και άλλες παρ' ολίγον συγκινήσεις : Η Άντζελα Γκερέκου όρθωσε το ανάστημά της! Η χαρά μας  κράτησε πολύ λίγο, διότι πάραυτα  έγινε γνωστό, ότι πίσω από την όψιμη ευαισθησία της (δεδομένου ότι έχει ψηφίσει προθυμότατα τα προηγούμενα μνημόνια), κρύβεται η μη ικανοποίηση αιτημάτων της εκλογικής της περιφέρειας, αλλά κυρίως  το γεγονός ότι ο Βενιζέλος δεν έχει βοηθήσει ώστε να λυθεί η "εκκρεμότητα" που έχει ο Τόλης Βοσκόπουλος με την Εφορία. Ο λαϊκός αοιδός και σύζυγος της κας Γκερέκου, οφείλει στο Ελληνικό Δημόσιο μόνο μερικά εκατομμύρια ευρώ... 

 

 

                    Σοκ!  Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Μίμης Ανδρουλάκης

 

 

 

       Ο μεγάλος επαναστάτης και θεωρητικός του 21ου αιώνα Μίμης Ανδρουλάκης, αφού πρώτα ψήφισε και το τρίτο Μνημόνιο και αφού μας εφοδίασε σε νέα επεισόδια με μνημειώδεις ατάκες υψηλής αισθητικής,  πρωτοτυπίας και κάλλους*, προχώρησε  σε δήλωση ανεξαρτητοποίησης!  Ασχέτως που έχει ήδη αρχίσει να πετάει μερικές  κολακείες στο ΣΥΡΙΖΑ, πλέον ο δημόσιος αυτός άνδρας, θα εξακολουθήσει να κοσμεί  το Κοινοβούλιο, αλλά όμως δε θα ανήκει σε κανένα κόμμα. Σε κανένα. Μέχρι να ...ξαναχωθεί κάπου! 

   

*  http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=482852 

 

 


                                 Παρά λίγο να χάναμε την ...Τζάκρη! 

 

 

      Αλήθεια είναι. Το δήλωσε η ίδια: "Ψηφίζω με το πιστόλι στο κρόταφο"! Ευτυχώς δηλαδή που δεν εκπυρσοκρότησε πάνω της, αλλά ....πάνω μας!

  Η Θεοδώρα Τζάκρη,  ενώ ήταν και εισηγήτρια του κόμματός της για τα μέτρα, ακολούθως καταφέρθηκε με σφοδρότητα κατά Σαμαρά και Στουρνάρα και αμέσως μετά ...ξύπνησε,  συγγνώμη,  ψήφισε!

 

 


 

 

 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου