Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Βωβός - Νέα Δημοκρατία: Τα περίεργα μιας μίσθωσης




 

 

   Η Νέα Δημοκρατία, ένα κόμμα εξουσίας και το μεγαλύτερο  στην Ελλάδα στις τελευταίες εκλογές, εγκατέλειψε το κτίριο της Ρηγίλλης πριν από περίπου δύο χρόνια μετακομίζοντας σε πολυτελή γραφεία στη Συγγρού αντί 96.000 ευρώ το μήνα.

 

- Προφανώς είχε πόρους για να ανταπεξέρχεται στο ιλιγγιώδες μηνιαίο μίσθωμα.

 

- Κατά σύμπτωση το μισθωμένο κτίριο, ανήκε σε πολύ μεγάλο έλληνα επιχειρηματία.

 

- Κατά σύμπτωση αυτός ο επιχειρηματίας ήταν ο Μπάμπης Βωβός.

 

- Κατά σύμπτωση η ανάπτυξη των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του Βωβού, είχαν άμεση συνάφεια με τη λήψη κυβερνητικών αποφάσεων και την έκδοση νόμων και διαταγμάτων, όπως η ανάπλαση στο Βοτανικό κ.ά.

 

- Κατά σύμπτωση, τα τελευταία δύο χρόνια η Νέα Δημοκρατία σταμάτησε να καταβάλλει (σύμφωνα με τις χτεσινές δηλώσεις του Άρη Βωβού) τα μισθώματα και του οφείλει περίπου 2.000.000 ευρώ..

 

- Κατά σύμπτωση, ο Βωβός σε καμμία απολύτως δικαστική ενέργεια δεν προέβη για την είσπραξη των μισθωμάτων ή την έξωση του μισθωτή (της Νέας Δημοκρατίας εν προκειμένω).

 

- Κατά σύμπτωση ο Μπάμπης Βωβός μόλις συνελήφθη τις προάλλες για χρέη 1.100.000 προς το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία, αμέσως αφέθηκε ελεύθερος με μικρή εγγύηση.

 

- Κατά σύμπτωση, η Νέα Δημοκρατία τηρεί σιγήν ιχθύος και προφανώς θεωρεί, ότι δε χρειάζεται να απολογηθεί στον ελληνικό λαό για όλες αυτές τις συμπτώσεις και διότι επίσης δε θεωρεί, ότι όλα αυτά εγείρουν υπόνοιες διαπλοκής αισχίστου είδους.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου