Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Κάρολος και Καμίλλα στο μετρό!





       Έκπληκτοι οι Λονδρέζοι αντίκρυσαν χτες τον πρίγκιπα Κάρολο και την Καμίλλα στο σταθμό του μετρό, για μια διαδρομή τριών λεπτών! Ο λόγος; Η επέτειος των 150 ετών από τα εγκαίνια του υπογείου του Λονδίνου.

Ο πρίγκιπας παρέλαβε και μια κάρτα απεριορίστων διαδρομών και ο εκπρόσωπος το μετρό του έδειξε πώς ακριβώς να τη σύρει στην ειδική εσοχή –πρωτόγνωρα πράγματα!- ωσάν να επρόκειτο ποτέ να τη χρησιμοποιήσει στη ζωή του!Έτοιμοι για μια νέα εμπειρία, ο πρίγκιπας Κάρολος και η δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα, εισέρχονται στον σταθμό του μετρό.  

 

      Επιβάτες ανέφεραν - με δηκτικό χιούμορ - , ότι το βαγόνι ήταν   α σ υ ν ή θ ι σ τ α    κ α θ α ρ ό   και βολικά "άδειο"! Προφανώς, παρόλο που η "υψηλή"  άφιξη είχε κρατηθεί αυστηρά μυστική μέχρι την τελευταία στιγμή, οι άνθρωποι του παλατιού είχαν φροντίσει να είναι όλα τέλεια, όταν το πριγκιπικό ζεύγος θα έφτανε στο μετρό.

Η τελευταία εμπειρία του Καρόλου στο μετρό ήταν πριν ...28 χρόνια,  όταν με την Νταϊάνα  εγκαινίασαν έναν τερματικό σταθμό στο αεροδρόμιο Χήθροου...

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου