Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Γερμανοί νεοναζί επισκέφτηκαν τη Χρυσή Αυγή στη Βουλή!





      Ήταν να το δούμε και αυτό: Γερμανοί νεοναζί επισκέφτηκαν τη Χρυσή Αυγή στα γραφεία της εντός της   Β ο υ λ ή ς    τ ω ν    Ε λ λ ή ν ω ν!

Πρόκειται για στελέχη μιας από τις πιο εξτρεμιστικές νεοναζιστικές οργανώσεις στη Γερμανία με καταδίκες για ρατσιστική δράση, της βαυαρικής  «Freies Netz Süd», που ανάρτησε το σχετικό ρεπορτάζ και τις φωτογραφίες στην ιστοσελίδα της.






    

     Σύμφωνα με εκτενή έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Spiegel, η Χρυσή Αυγή έχει ένα διεθνές δίκτυο επαφών με νεοναζί.

Η αποκάλυψη του Spiegel προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Χρυσής Αυγής, η οποία αρνήθηκε τις   δ ι α σ υ ν δ έ σ ε ι ς   με διεθνείς οργανώσεις. Όμως πολύ σύντομα, το ρεπορτάζ και οι φωτογραφίες στη νεοναζιστική ιστοσελίδα τη διέψευσαν...


3 σχόλια:

  1. ΟΜΟΙΟΣ ΤΟΝ ΟΜΟΙΟ και η κοπρια στα λαχανα.Εχει και μερικους ακομα στην Λατινικη Αμερικη ,αυτους δεν θα τους φωναξουν στην βουλη των Ελληνων?ΟΣΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΟΜΜΑ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ,αλλο τοσο ειναι οτι το 10% των Ελληνων τους επικροτει.Αυτο δεν ειναι πολιτικη διαφθορα ειναι ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΙΑ ΛΑΟΥ,οπως ακριβως των γερμανων που ψηφισαν τον ΧΙΤΛΕΡ.Γιναμε παλι διεθνες ρεντικολο με τα καμωματα των ανεγκεφαλω,ν που εστειλαν για να τους εκπροσωπησουν αλλοι ανεγκεφαλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού ψηφίστηκαν από τόσους ανιστόρητους ηλίθιους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επ' ευκαιρία, μήπως τα χρυσαυγά ρωτήσανε τα γερμανά αδερφάκια τους γιατί σκοτώνουνε έλληνες μετανάστες στη Γερμανία; Ή τους διέφυγε να ρωτήσουν τέτοιες λεπτομέριες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή