Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Στην Αρτέμιδα ξεκίνησε χρυσαυγίτικη κατήχηση για παιδάκια 6 - 10 ετών!


 

   
  

  





   

 

 

 

    Η Ανατολική Αττική προοδεύει! Ανάμεσα σε κάτι κοκκινόμαυρες σημαίες ξεκίνησαν στην Αρτέμιδα μαθήματα εθνικών ιδεωδών από τα ...χρυσαυγά!  Τυχερά παιδάκια... Ποιός ξέρει, πιθανόν να τους μιλήσει κι ο ...εγέρθητος!

 

                      

 

                                         Ιστορίες για κάτι άλλα παιδάκια    

   

 

       Στο ....ανακοινωθέν αναφέρουν για μαθήματα αρχαίας ιστορίας,  χριστιανικής  πίστης κλπ. Φανταζόμαστε, δε θα παραλείψουν να τους μιλήσουν και για τα παιδάκια του    Ά ο υ σ β ι τ ς: 

 

"Τα παιδιά που ήταν πολύ μικρά για καταναγκαστική εργασία, σκοτώνονταν αμέσως μόλις έφταναν στο Άουσβιτς.

Ωστόσο, μερικά παιδιά που φορούσαν στολές του στρατοπέδου, βρέθηκαν και φωτογραφήθηκαν από τους στρατιώτες του σοβιετικού στρατού, όταν απελευθέρωσαν το στρατόπεδο.

Ομάδες γιατρών, υπό την καθοδήγηση του διαβόητου Τζόζεφ Μενγκέλε, πραγματοποιούσαν διάφορα ψευδοεπιστημονικά πειράματα σε δίδυμα.

Έκαναν διάφορες μεταγγίσεις αίματος και ορισμένες μυστήριες ενέσεις και έριχναν στα μάτια σταγόνες που προκαλούσαν προσωρινή ή μόνιμη τύφλωση. Ορισμένα παιδιά ευνουχίζονταν τους και άλλα πέθαιναν κατά τη διάρκεια των πειραμάτων".

 

 

 

 

       Επίσης αποκλείεται να παραλείψουν τα κατορθώματα των ναζί - χιτλερικών στο  Δ ί σ τ ο μ ο   με τα 56 παιδάκια που δολοφονήθηκαν!


 

 

 

 

"...Μέσα στη νύχτα μικρά παιδιά πήραν τους σκοτεινούς δρόμους προσπαθώντας να φτάσουν στα κοντινά χωριά. ‘Ενα καραβάνι παιδιών που γύρευε ένα ανθρώπινο χέρι για να σκουπίσει τα δάκρυα από τα μουτράκια τους και να δώσει απάντηση στο ερωτηματικό: Γιατί τους σκότωσαν;”  

"...Τα παιδιά της, κρυμμένα στο βαρέλι, ανακαλύπτονται και γαζώνονται. Η μάνα τρελλή από τον πόνο, περνά ώρες θρηνώντας απάνω στο τρύπιο από τις σφαίρες βαρέλι.."

"...Έζησαν παιδιά που είχαν σκεπαστεί από τα πτώματα των γονιών τους..."

 

 

       Ασφαλώς θα μιλήσουν στα παιδάκια για τον σπουδαίο κύριο με το όνομα Χίτλερ, που τα έκανε όλα αυτά και γιαυτό τα χρυσαυγά  δοξάζουν αυτόν και τα μαυροκόκκινα σύμβολά του στα περιοδικά τους

Και μάλιστα στην Αρτέμιδα όπως βλέπουμε στη φωτογραφία, τα παιδάκια αντικρύζουν στο μάθημα παρόμοιες (κατά σύμπτωση), μαυροκόκκινες σημαίες στους τοίχους. Ώω, τί χαρά!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  

                                        Αθλήματα

 

       Ασφαλώς, αφού μιλάνε για τους αρχαίους Έλληνες, δε θα παραλείψουν μαθήματα άθλησης. Και ποιό είναι το χρησιμώτερο άθλημα για τον Έλληνα πατριώτη; Να κυνηγάει και να ορμάει σε κάθε ξένο μετανάστη, Πακιστανό, Αφρικανό κλπ!

Άλλωστε τα ίδια κάνουν οι αντίστοιχοι Γερμανοί πατριώτες. Σκοτώνουν, καίνε, ξένους Τούρκους Έλληνες κλπ. Να και ένα περιστατικό, για το οποίο σε λίγο ξεκινάει δίκη:

 

"Την άνοιξη ξεκινά δίκη - μαμμούθ στη Γερμανία για τη δολοφονία δέκα μεταναστών από νεοναζιστική οργάνωση. Ανάμεσα στα θύματα και ο Έλληνας Θεόδωρος Βουλγαρίδης Πόντιος, από την Τριανταφυλλιά Σερρών. Εργαζόταν ως ελεγκτής σε μέσα μαζικής μεταφοράς, ώσπου άνοιξε στο Μόναχο ένα κλειδαράδικο με Γερμανό συνέταιρο. Σ΄αυτό το μαγαζάκι τον δολοφόνησαν οι νεοναζί σε ηλικία 41 ετών. Η είδηση της δολοφονίας προκάλεσε σοκ στην ελληνική κοινότητα του Μονάχου. «Ηταν το καλύτερο παιδί, δεν πείραζε ούτε μύγα, συμπληρώνει ο στενός του φίλος, Χαράλαμπος Δημητριάδης".

 

 

                                   Ένα μπράβο στους γονείς!

 

      Οφείλουμε να συγχαρούμε τους υπέροχους αυτούς γονείς από την Αρτέμιδα! Αντί να τρέχουν να διαβάζουν βιβλία, να ενημερώνονται από το διαδίκτυο και να κάνουν τον κόπο να ...σκέφτονται, βρήκαν τή λύση: Πάνε  τα παιδιά τους στα χρυσαυγά, ώστε να μορφωθούν εκεί!

Ποιός ξέρει ίσως κάποτε τα βλαστάρια τους να καταφέρουν να γίνουν λεβέντες για την πατρίδα, φορώντας μαύρα ρούχα,  ξυρίζοντας την κεφάλα, κυνηγώντας πακιστανάκια και ουρλιάζοντας ...εγέρθητοοοο!

Μπράβο και πάλι μπράβο.


3 σχόλια:

  1. Αφού κάποιοι καλόμαθαν στις πελατειακές σχέσεις για να βολεύονται τεμπέλικα χωρίς να πολυσκάνε, χωρίς να μορφώνονται, με τη νοοτροπία του "δος ημίν σήμερον", τώρα τί τους έμεινε; Η χρυσή αυγή! Εκεί τους υπόσχονται εκεί πάνε! Έτσι, χύμα! Οπότε, να κάνουν και τα παιδιά τους σαν τα μούτρα τους είναι θέμα χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θλιβερό για την πόλη μας. Εύχομαι να συνέλθουν οι αφελείς γονείς και να συνειδητοποιήσουν τί σημαίνει φασιστική ιδεολογία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΟ http://www.antmep.com/ ΤΟΥ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή