Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Δένδιας και Ρουπακιώτης είναι ακόμα στη θέση τους...




      Υπήρχε περίπτωση σε άλλη ευρωπαϊκή τουλάχιστον χώρα να στέκονταν στη θέση τους υπουργοί Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης μετά τις ηχηρές αποτυχίες τους στο πόστο;

 O μεν Ν. Δένδιας, με την αρχική, αλλά - φευ!- απατηλή εικόνα του  ολιγόλογου μοντέρνου πολιτικού, έχει πλέον αναδειχθεί σε ένα απολύτως στυγνό,  πειθήνιο όργανο κάθε αντιδημοκρατικής καταστολής.

Όσο για τον Αντ. Ρουπακιώτη με την αριστερή ρητορική, έχει απωλέσει  κάθε ίχνος πολιτικής αξιοπρέπειας,  όταν δήλωνε πως απλώς υπογράφει και αυτός όπως όλοι οι υπουργοί, ό,τι νομοσχέδια τους ...στέλνουν!

 

 

                         Τα περιστατικά που συγκλόνισαν το πανελλήνιο

 

      Αυτά τα θλιβερά αντιπροσωπευτικά μοντέλα πολιτικών στην Ελλάδα της κρίσης, κάλεσαν τις τελευταίες ημέρες, επίμονα και δικαίως, οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες", να παραιτηθούν μετά από το τελευταίο τραγικό συμβάν:

Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε  το φιάσκο της απόδρασης επικίνδυνων κακοποιών από τις φυλακές Τρικάλων. Λίγες μέρες μετά, η ίδια συμμορία πυροβολεί με καλάσνικωφ κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυρών με αστυνομικούς και σκοτώνει στην Κόρινθο μια νεαρή κοπέλλα, την 25χρονη Κατερίνα Ζώγαλη, που τυχαία περνούσε με το αυτοκίνητό της.

Τραγική ειρωνία το γεγονός, ότι η κοπέλλα είχε κάποτε ως παιδί, αντιμετωπίσει τον καρκίνο και τον είχε νικήσει...

      Και όμως, οι εικονιζόμενοι υπουργοί αρνούνται να απαρνηθούν τον υπουργικό θώκο και προφανώς ούτε ο Πρωθυπουργός το ζήτησε.  Α π ί σ τ ε υ τ ο. 

 

 

 

1 σχόλιο:

  1. Γεννήθηκε με λευχαιμία και σώθηκε δέκα χρόνια μετά όταν ήρθε στον κόσμο ο αδερφός της και της έδωσε βλαστοκύτταρα που μεταμοσχεύτηκαν σε κείνη και της έσωσαν τη ζωή... Αυτή τη ζωή που της αφαίρεσαν τα καλάσνικωφ λόγω της ανικανότητας και σαπίλας του ελληνικού κράτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή