Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Αντί ρέκβιεμ για το Τρίτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ...












3 σχόλια:

  1. Άχ! Μάνος Χατζηδάκης στη διεύθυνση του Τρίτου Προγράμματος... Τί εποχή! Μαγευτικές στιγμές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είχα συνειδητοποιήσει ακριβώς τί σημαίνει κλείσιμο της ΕΡΤ, όταν οδηγώντας, άνοιξα το ραδιόφωνο και είδα ότι είχαν σιγήσει οι τέσσερις από τους έξι ραδιοφωνικούς σταθμούς που είχα διαλέξει να προγραμματίζονται αυτόματα. Ήσαν αυτοί της ΕΡΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε ποιούς να λείψει το Γ' Πρόγραμμα, στον Βενιζέλο ή στο Σαμαρά; Απλώς ακουστά το έχουν.
    Χτές έβλεπα σε ένα μικρό κανάλι (νομιζω ήταν αυτό με τους δημοσιογράφους Κοτρώτσο και Λοβέρδο), μιά έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα στο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Τσουκαλά και το βουλευτή της ΝΔ Σκρέκα, για την ΕΡΤ. Σε μια στιγμή ο Τσουκαλάς ανέφερε για την κατάργηση των "Μουσικών Συνόλων". Ο Σκρέκας με οργίλο ύφος και εξαιρετικά αγενές, άρχιζε να φωνάζει διάφορα και σε μια στιγμή, "εδώ δεν έχουμε μία θα δίνουμε τόσα για το .....Μουσικό Σύνολο"; Μάλιστα, αυτός ο νέος άνθρωπος δεν είχε ποτέ στη ζωή του ακούσει για τα "Μουσικά Σύνολα"!
    Στο διαδίκτυο έριξα μια ματιά στο βιογραφικό του, σκεπτόμενη ότι ίσως είναι κάποιος αγράμματος βουλευτής, οπότε ίσως δικαιολογείται, ας πούμε. Όχι. Είναι βουλευτής Τρικάλων και πολιτικός μηχανικός με μετεκπαίδευση στην Αγγλία, αναφέρεται ότι γνωρίζει ξένες γλώσες κλπ. !!! Αν είναι έτσι το επίπεδο πολιτισμού ενός πτυχιούχου νέου ανθρώπου και βουλευτή, τότε τί να περιμένουμε από άλλους; Απογοήτευση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή