Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Ακροδεξιοί σκότωσαν 34χρονο νεαρό μουσικό στην Αμφιάλη



 

       Ενέδρα θανάτου έστησαν στην Αμφιάλη άτομα που αναγνωρίστηκαν ως μέλη της ναζιστικής παράταξης.

Η επίθεση έγινε λίγο πριν τις 12 τη νύχτα της Τρίτης προς Τετάρτη, στην οδό Π. Τσαλδάρη 60, με θύμα έναν 34χρονο νεαρό μουσικό ο οποίος χτυπήθηκε με μαχαίρι και   ξ ε ψ ύ χ η σ ε. Πρόκειται για τον Παύλο Φύσσα, ο οποίος ήταν με τη φίλη του και δύο ακόμα άτομα, σε καφετέρια της περιοχής. 

 

 

 

                                        Οργανωμένη δολοφονική επίθεση! 

 

 

 

       Οι ακροδεξιοί, που αναγνωρίστηκαν ως μέλη της Χ.Α., χτύπησαν αιφνιδιαστικά και με επίθεση που θυμίζει τον τρόπο δράσης στα πρόσφατα γεγονότα του Περάματος, όταν επιτέθηκαν και τραυμάτισαν αφισοκολλητές.

Την παρέα του θύματος, πλησίασε ομάδα νεαρών με μαύρες μπλούζες και στολές παραλλαγής, λίγο μετά τα μεσάνυχτα,  ενώ σε λίγο κατέφθασαν κι άλλοι. Ακολούθησε συμπλοκή και οι τέσσερις νέοι κατάφεραν αρχικά να ξεφύγουν από τον κλοιό των χρυσαυγιτών, όμως ένα αυτοκίνητο που εμφανίστηκε από το αντίθετο ρεύμα τους έκλεισε το δρόμο! Ο οδηγός του κατέβηκε από το αυτοκίνητο και μαχαίρωσε τον 34χρονο τουλάχιστον τρεις φορές αφήνοντάς τον αιμόφυρτο στο πεζοδρόμιο. Ο δράστης έφυγε πεζός μαζί με τους υπόλοιπους.

Από αυτόπτες μάρτυρες καταγγέλθηκε ολιγωρία της Αστυνομίας.

Συνελήφθη ένας 45χρονος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένα μαχαίρι. Οι έρευνες συνεχίζονται.

 

 

 

                                    Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας 

       

 

                           

      Έγιναν συγκεντρώσεις  στον τόπο της δολοφονίας και σε άλλες περιοχές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.  Στις 5.30 το απόγευμα, σήμερα Τετάρτη, οργανώνεται συγκέντρωση στην πλατεία Ζαρντέν  (τριγωνάκι, πλατεία Νίκης στην Τσαλδάρη) από  σωματεία και φορείς της περιοχής (πρόσβαση με τα λεωφορεία 824 - 826 από Πειραιά).

 

 

 

 

 

4 σχόλια:

  1. Βέβαια, αφού δίνουν ψήφους σε μαχαιροβγάλτες, ακόμα δεν είδαμε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και αυτό πρέπει να μας βάλει σε σκέψεις:
    Την ώρα που τράβηξε μαχαίρι ο νεοναζί, μια ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ της ομάδας ΔΙΑΣ άρχισε να τρέχει προς το μέρος του φωνάζοντας: "Ε όχι και μαχαίρι!". Όμως, δεν πρόλαβε να αποτρέψει το κακό. Μόνη της(!), τον έρριξε στο έδαφος, τον ακινητοποίησε βάζοντάς του το όπλο στην πλάτη και του φόρεσε χειροπέδες. Σύμφωνα με αυτόπτες, η αστυνομικός φώναζε προς τους συναδέλφους της να την βοηθήσουν, αλλά αυτοί έμειναν άπραγοι με τη δικαιολογία ότι «οι δράστες είναι πολλοί»!
    Τα συμπεράσματα δικά σας.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοί που οπλίζουν το χέρι των χρυσαυγίτικων αλητών είναι αυτοί που τους ψηφίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οταν μια μολις εβδομαδα πριν η συντεταγμενη πολιτεια, παρακολουθουσε απραγη να παρελαυνει παρανομη παρακρατικη οργανωση στον Μελιγαλα ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΑΞΙΩΘΗΚΕ ΝΑ ΨΑΞΕΙ τι ειχαν μαζι τους,ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ,Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
    ΤΟ ΟΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εχει αποδειχθει απο την ψηφο των αστυνομικων τμηματων.Περισυ στην Ραφηνα οι αστυνομικοι ειχαν ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ απο το πανηγυρι.Αντιθετα ειχαν στηθει καμερες για να κανει ΡΕΠΟΡΤΑΖ LIVE,ΤΟΠΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ,ΠΟΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ..... ΕΠΙΤΥΧΙΑ....
    Η ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΝΤΩΝ .....Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΒΟΛΕΥΤΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ LIFE STYLE...,ΚΑΙ Η ΑΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ.
    Θα μπορουσε να ειναι το παιδι ολων μας η εμεις οι ιδιοι ΠΟΥ ΑΠΛΩΣ ΣΤΡΑΒΟΚΟΙΤΑΞΑΜΕ.
    Η δικαιοσυνη πρεπει ,επι τελους ,να σταθει στο υψος της, ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ .Καμμια ανοχη ΣΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ.Καλλιεργουν ,ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή