Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Αφού τους υπέθαλψαν για χρόνια, τώρα διώξεις κατόπιν εορτής









      Οι εγκληματίες θέριεψαν όλα αυτά τα χρόνια με την πλήρη ανοχή εκ μέρους όλων των θεσμικών παραγόντων και κυρίως με τη συμμετοχή κρατικών υπηρεσιών!

Όμως τα περιθωριακά αυτά υποκείμενα αναγορεύτηκαν πολιτικοί ταγοί και με την ψήφο 426 χιλιάδων   ψ η φ ο φ ό ρ ω ν,   τους οποίους "παραδόξως" κανείς δεν ψέγει, ωσάν να μην αποτελούν αυτοί το απεχθές πρόσωπο μεγάλου μέρους της ελληνικής κοινωνίας.

 





 

 

      Η εγκληματική ιδεολογία πέρασε στα σχολεία, μέχρι και νηπιαγωγεία ναζιστικής διαπαιδαγώγησης ιδρύθηκαν. Το μπραβιλίκι της νύχτας  έγινε η ειδικότητά τους, ευτελίστηκε ο δημόσιος λόγος, ακόμα και στις προσωπικές σχέσεις ο κυρίαρχος φασίστας βιαιοπραγούσε και σκότωνε...

 

 




      Δεν έφτανε ο σταυρός των μνημονίων,  των κοινωνικών πληγών από τις συνέπειες μιας  άφρονης οικονομικής και μεταναστευτικής πολιτικής, μας εξαπέλυσαν επιπλέον και τη βία των φασιστών.  Αναρίθμητοι οι μαχαιρωμένοι και οι τρομοκρατημένοι εξαιτίας των διεστραμμένων νοσταλγών του Φύρερ, με αποκορύφωμα τις άνανδρες  δ ο λ ο φ ο ν ί ες   δύο νέων συνανθρώπων μας. 

 

 
















      Το ίδιο σύστημα που τους εξέθρεψε και τους χρησιμοποίησε, μπροστά στον κίνδυνο να χάσει την εξουσία και αφού τους "τράβηξαν το αυτί" από το εξωτερικό, έσπευσε να οργανώσει ένα  show με μπόλικη δόση αριστοτεχνικής - είναι η αλήθεια - προπαγάνδας περί των "άκρων", ωσάν να μην ξέραμε από πού εκπορεύονται και οργανώνονται όλα αυτά, ειδικά από το '74 και μετά...

Το ίδιο αυτό σύστημα αδιαφορεί παντελώς για τη δύσκολα αναστρέψιμη ζημιά που προξένησε, μπολιάζοντας ένα μεγάλο τμήμα της νέας γενιάς με την ιδεολογία που θέλει υποταγμένη μάζα και όχι πολίτες.

2 σχόλια:

  1. Ο Δένδιας προαλείφεται για πρωθυπουργός. Αν είναι δυνατόν! Αντί να πάει σπίτι του, μας έστησε κατάσταση με ηχηρές καθαιρέσεις στην Αστυνομία, ενώ ήταν ο πολιτικός τους προϊστάμενος και κατηύθυνε τα της Χρυσής Αυγής, επακολούθησαν οι εικόνες με τις χειροπέδες στη ΓΑΔΑ μέσα στο Σαββατοκύριακο και τώρα υποτίθεται καθάρισε ο τόπος! Ησυχάσαμε, μπορείτε να πάρετε και νέα μέτρα, δε θα κουνηθούμε. Θα παίζουν και τα βίντεο κανα μήνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έπρεπε να χάσουν τη ζωή τους δύο νέα παιδιά για να συλλάβουν τους νεοναζί; Η ανθρώπινη ζωή δε μετράει για τον κάθε υπουργό και πρωθυπουργό, υπάρχουν μόνο σκοπιμότητες. Κουράγια στους γονείς αυτων αδικοχαμένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή