Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Ριζοσπάστης "έκοψε" το Νίκο Μπογιόπουλο


 
 
     Η στήλη του αρθρογράφου Νίκου Μπογιόπουλου στο Ριζοσπάστη, αν και είχε πολιτικό ενδιαφέρον, μεγάλη αναγνωσιμότητα και πολλές αναδημοσιεύσεις, "κόπηκε" από τη διεύθυνση της εφημερίδας, με πρόσχημα τον περιορισμό της ύλης λόγω οικονομικών δυσκολιών. Τον ενημέρωσαν,  ότι δεν υπάρχει χώρος για την εξής ...μία σελίδα: Εκείνη που επιμελούνταν και υπέγραφε ο ίδιος!

Ο δημοσιογράφος και μέλος του ΚΚΕ  είχε ασκήσει δριμεία κριτική στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου, στο θέμα των  σ υ μ μ α χ ι ώ ν   και στο χειρισμό του  ζητήματος των εκλογών με αποτέλεσμα να καταστεί "μαύρο πρόβατο" στο κόμμα του και να μην εκλεγεί ούτε σύνεδρος στις εσωκομματικές εκλογές πριν λίγους μήνες!

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι πολλά μέλη και στελέχη του κόμματος ζητούν εξηγήσεις, εκφράζουν τη διαφωνία τους και γενικά επικρατεί ένα κλίμα έντασης.

Χαρακτηριστικά, ο πρώην σκιτσογράφος του Ριζοσπάστη, Κώστας Γρηγοριάδης έγραψε στο Facebook: "Φοβάμαι πως δεν έκοψε η διεύθυνση του Ριζοσπάστη τη σελίδα αλλά αυτόν που την έγραφε, το Νίκο Μπογιόπουλο".

 

 

Πηγές: tvkosmos.gr, newsbomb.gr


1 σχόλιο: