Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Πρωινά παραληρήματα Φαήλου


 







             Πρωινό ξύπνημα με την είδηση για το νέο παραληρηματικό κρεσέντο του κ. Γαρουφαήλ Κρανιδιώτη, σε όσα έγραψε στο facebook, χωρίς ξέρουμε αν έχει μέχρι στιγμής ...σκουπίσει τους αφρούς του: 

Ο εθνοπρεπής ινστρούχτορας μας γνωστοποίησε μεταξύ άλλων:

 

 

 

 

           Ότι δε βρίζει πατριώτες και εθνικιστές (εννοεί τους υπόδικους φασίστες), ότι φυλάει τις "σφαίρες" του για τον αληθινό αντίπαλο (που δεν είναι φυσικά οι διεστραμμένοι αιματοβαμμένοι χιτλερικοί), ότι επέλεξε ελεύθερα τον Αρχηγό του (το α κεφαλαίο! Άραγε εννοεί το Θεό, το Σαμαρά, κάποιον Άλλο;), ότι θέλει μία σοβαρή, αυστηρή,  δίκαιη, εθνική (sic) Δεξιά, ότι δεν είναι αγοράκι της κολωνακιώτικης ελαφροδεξιάς (τί αγοράκι είναι ακριβώς δεν καταλάβαμε, ίσως αγοράκι της βαρυ...δεξιάς) κλπ. 

Η δήλωσή του για την Αξιωματική Αντιπολίτευση, είναι όλα τα λεφτά:

 

"Το σκυλολόϊ του ΣΥΡΙΖΑ, των αντεξουσιαστών και τ' αρχίδια μου τα δυο, μου επιτίθενται με μίσος γιατί δεν βρίζω, γιατί απευθύνομαι στην βάση της ΧΑ, γιατί δηλώνω και είμαι Εθνικιστής"! 

 

       

Η λύση στο "πρόβλημα" Φαήλου:

 

Να  ηγηθεί των ορφανών ψηφοφόρων της ναζιστικής αυγής. Τους ταιριάζει  α-π-ό-λ-υ-τ-α. 

Ή,                

Να τον κάνει  ο Σαμαράς, υπουργό. Τόσο καιρό περιμένει! Είναι πιθανό να αποκατασταθεί η διαταραχή και  συγχρόνως το άδειο κέλυφος θα λάμψει πάραυτα, οπότε θα απαλλαγούμε και εμείς, θα απαλλαγεί και η Πατρίς!

 

 

Συμβουλή:

Να προσέξουν οι γονείς, τί όνομα βάζουν στα παιδιά τους.  Διότι τί άλλο μπορούσε να προκύψει όταν του δίνεις π.χ. το όνομα ...Γαρουφαήλ;  

 

 

Χρύσανθος Λαζαρίδης, Μουρούτης, Φαήλος, Σίμος Κεδίκογλου. Πρωθυπουργικοί Σύμβουλοι!

 



 

 

 


 



 


  




4 σχόλια:

  1. Έχει τη φαιδρή πλευρά, αλλά μην το εντοπίζετε μόνο εκεί. Αν δείτε το όλο κείμενό του, προαναγγέλλει ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΑΞΗ. Σας θυμίζει τίποτα; Ήδη η Κυβέρνηση μιλάει για διώξεις σε έντυπα και blogs! Μακάρι να διαψευστώ, αλλά η Συγγρού μάλλον απεργάζεται περίεργα μέτρα. Και δεν είναι μόνη της. Έχει στήριξη γι αυτά... Ο Φαήλος - Γαρουφαήλος και δε συμμαζεύεται, δεν τα πετάει τυχαία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμετικός φασιστικός λόγος... Ο ένας σύμβουλος χειρότερος και σκοτεινότερος του άλλου. Η Νέα Δημοκρατία δεν είναι σε καλά χέρια. Σε λίγο θα καταντήσει το δεξιός και συντηρητικός και αστός ακόμη, συνώνυμο του φασίστας. Και δεν είναι έτσι. Όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Του φταίει η αριστερά, τώρα του φταίει και η δεξιά γιατί είναι ελαφροδεξιά...... Στη μάνα του το είπε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Δείξε μου τον σύμβουλό σου, να σου πω ποιός είσαι" ή "κατά τον σύμβουλο και ο συμβουλευόμενος". Τί ψάχνετε τώρα; Στο εσωτερικό συμβουλεύεται αυτούς και μερικούς ακόμα χειρότερους. Στο εξωτερικό όμως... Δε βλέπετε πόσο καιρό παραμένει έξω; Τουλάχιστον ο Αντρέας προήδρευε, έστω, απλώς! Τώρα, ο επονομαζόμενος πρωθυπουργός εργάζεται σε γραφείο διεκπεραίωσης, απλώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή