Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Οι Γάλλοι αγρότες απέκλεισαν το Παρίσι!










       Γάλλοι αγρότες απέκλεισαν με τα τρακτέρ τους νωρίς σήμερα κεντρικές οδικές αρτηρίες που εμποδίζουν την πρόσβαση στο Παρίσι, για να διαμαρτυρηθούν για την αύξηση της φορολογίας και τη μείωση των ευρωπαϊκών επιδοτήσεων. 

Ένας πυροσβέστης   σ κ ο τ ώ θ η κ ε,  όταν το αυτοκίνητό του προσέκρουσε σε οδοφράγματα αυτά. Επίσης ένα δεύτερο τροχαίο με έξι ελαφρά τραυματίες σημειώθηκε κατά τη σύγκρουση ενός τρακτέρ με όχημα των ειδικών δυνάμεων της γαλλικής αστυνομίας. Μετά τα γεγονότα αυτά η γαλλική κυβέρνηση ζήτησε την άμεση άρση των φραγμάτων.

        Στη Γαλλία είναι τεράστια η οργή για την αύξηση του ορίου φορολόγησης, η οποία,  σύμφωνα με τα συνδικάτα του αγροτικού τομέα και των τροφίμων, θα κοστίσει   χ ι λ ι ά δ ε ς     θ έ σ ε ι ς    ε ρ γ α σί α ς.




Πηγή: gr.euronews.com, iapopsi.gr

 

 

 

4 σχόλια:

  1. Κατά τα άλλα τους φταίνε οι δικοί μας αγρότες που αποκλείουν τα Tέμπη και τί κάνανε και να, οι αγροτοπατέρες και να, εμποδίζουν την κυκλοφορία και αυτά είναι απαράδεκτα και πρωτοφανή και ό,τι άλλο θέλεις. Τ-ο Π-α-ρ-ί-σ-ι α-π-έ-κ-λ-ε-ι-σ-α-ν!!! Τ-ο Π-α-ρ-ί-σ-ι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξεχασες κατι φιλε 8 13.ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΛΕΠΕΝ αυτους που θαυμαζεις.ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανένα κόμμα δεν μπορεί να παρασύρει κατά χιλιάδες. Πρώτα υπάρχει το πρόβλημα και η ανάγκη. Αντέδρασαν σχεδιασμένα και δυναμικά στην υπερφορολόγηση και μπράβο τους. Άλλωστε από πουθενά δεν προκύπτει περί Λεπέν.Πρέπει όλοι να αντιδράμε στον κάθε πολιτικό τύπου Ολάντ ή Σαμαρά, που η λέξη "μέτριος" στην περίπτωσή τους είναι κολακεία .

      Διαγραφή
  3. Μώκο ειδικά στη τηλεόραση για τους χιλιάδες γάλλους αγρότες που αποκλείσανε το Παρίσι, μη τυχόν και δικαιωθούν όσοι δικοί μας κλείνανε την Εθνική στη Μαλακάσα ή στα Τέμπη και πλάκωνε η κυβέρνηση και τα δικά της ΜΜΕ τις συκοφαντίες ότι είναι βολεμένοι, κλπ. Μπράβο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή