Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Αθώοι όλοι στη δίκη για το ντόπινγκ στην Άρση Βαρών...




      Αθώοι κρίθηκαν από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθήνας και οι 25 αθλητές και παράγοντες του αθλητισμού στη δίκη για την υπόθεση του ντόπινγκ στην εθνική ομάδα της άρσης βαρών το 2008. Ανάμεσα στους αθωωθέντες, Χρήστος Ιακώβου, Βαλέριος Λεωνίδης, Βίκτωρας Μήτρου κ.ά.

Κατά τον Εισαγγελέα, ουδείς είχε γνώση παράνομων ουσιών. Επρόκειτο για λάθος παρτίδα παράνομων σκευασμάτων που ήρθε από την Κίνα.  

Οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες (για αδικήματα πλημμεληματικού χαρακτήρα, σχετικά με παράβαση του νόμου περί ντόπινγκ) και δήλωσαν, ότι αγνοούσαν το περιεχόμενο των ουσιών που ελάμβαναν για καλύτερες επιδόσεις.

                                        Κυκλώματα τέλος;

       Φαίνεται πως σιγά - σιγά έρχεται η κάθαρση στον τόπο μας. Μετά τους κατηγορούμενους για το δικαστικό κύκλωμα που αθωώθηκαν, τώρα και στην υπόθεση ντόπινγκ της ομάδας άρσης βαρών, η Δικαιοσύνη απέδωσε τους κατηγορούμενους λευκούς και αμόλυντους στην κοινωνία.

Μπορούμε πλέον να συνεχίζουμε να πανηγυρίζουμε για τη δόξα της πατρίδας μας που είναι οι αθλητές και δη οι πρωταθλητές, οι οποίοι - μετά την αθώωση - αποτελούν παράδειγμα προς μίμησιν για τους νέους...

 

 















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου