Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Βιβλίο του Κουφοντίνα στις εκδόσεις Λιβάνη!


     

      Βιβλίο με τίτλο "Γεννήθηκα 17 Νοέμβρη", κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις "Λιβάνη". Συγγραφέας του, ο καταδικασμένος σε ισόβια για   1 1    δ ο λ ο φ ο ν ί ε ς   και σωρεία άλλων εγκλημάτων και αδικημάτων, Δημήτρης Κουφοντίνας. Πρόκειται φυσικά για τον φερόμενο υπαρχηγό της τρομοκρατικής οργάνωσης "17 Ν".

Σε αυτό το βιβλίο, όπως λέει ο ίδιος,  δίνει, "δίχως να απαρνηθεί την προσωπική του ιστορία", έναν πρώτο απολογισμό της πορείας του, και "μια συμβολή στην ιστορία του μεταπολιτευτικού κινήματος της ένοπλης κριτικής". Περιγράφει συμπλοκές με την αστυνομία, αναλύει απόψεις περί ταξικής πάλης και επανάστασης, δίνει συμβουλές στον ελληνικό λαό πώς να αντισταθεί κλπ! 

 

       Ο "επαναστάτης" που πήγε με ταξί στη ΓΑΔΑ και παραδόθηκε! 

 

      Αν και αυτοαποκαλείται πολιτικός κρατούμενος, ο εμφανιζόμενος ως αντάρτης πόλεων και μέγας επαναστάτης, είχε παραδοθεί αυτοβούλως το 2002 στη ΓΑΔΑ μεταβαίνων εκεί με ταξί, πράγμα πρωτοφανές στην ιστορία των αγωνιστών και επαναστατών, παγκοσμίως! Η οργάνωση 17Ν αναπτύχθηκε και διέπραξε τα κακουργήματα επί εξουσίας  Π Α Σ Ο Κ,  με αποτέλεσμα να υπάρχουν φωνές που κατηγόρησαν το κόμμα αυτό, ότι την εξέθρεψε, όπως αυτή της Βιργινίας  Τσουδερού που είχε κατηγορήσει ως καθοδηγητές της, τον τότε Διοικητή της ΕΥΠ και Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης επί ΠΑΣΟΚ, αλλά και άλλα στελέχη της  Ε Υ Π....

 

                             Σάλος για τις εκδόσεις Λιβάνη 

 

      Ο συγκεκριμένος εκδοτικός οίκος ιδρύθηκε από τον   Α ν τ ώ ν η   Λ ι β ά ν η, τον πιο έμπιστο και μακροβιότερο συνεργάτη του   Α ν δ ρ έ α    Π α π α ν δ ρ έ ο υ,  που είχε διατελέσει Γενικός Διευθυντής του Πολιτικού του Γραφείου και Υπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ.

Σε με μία προσπάθεια να ...δικαιολογήσει την έκδοση του βιβλίου του Κουφοντίνα, ο εκδοτικός οίκος ανέφερε μεταξύ άλλων, πώς έχει εκδώσει κι άλλα σχετικά βιβλία, ότι  δεν συμμερίζεται τις απόψεις των συγγραφέων και ότι έχει αποδείξει την πίστη του στον πλουραλισμό των ιδεολογικών ρευμάτων.








5 σχόλια:

  1. Θα είναι ανόητος όποιος θελήσει να διαβάσει το βιβλίο, που δήθεν έγραψε ένας άθλιος δολοφόνος - πράκτορας, που παριστάνει το θεωρητικό της επανάστασης. Ο τύπος ζούσε πλουσιοπάροχα σε βίλλα χωρίς να δουλεύει και μόλις τον διέταξαν παραδόθηκε μόνος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστά το εξέδωσε στου Λιβάνη. Σε ξένους θα πάει; Κι αν είχαμε κάποιες αμφιβολίες, τώρα πια βεβαιωθήκαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φανταστείτε να πήγαινε ο τρομοκράτης Κάρλος με ταξί στο FBI και να έλεγε: "Γειά σας, είμαι ο Κάρλος και ήρθα να παραδοθώ"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν η κοινωνία΄θέλει να δώσει ένα μάθημα σε αυτούς τους ψυχρούς εκτελεστές και σε αυτούς που τους πατρονάρουν, κανείς δε θα έπρεπε να αγοράσει αυτό το βιβλίο, εξ ολοκλήρου fake εξάλλου. Πρώτα αφήνουν τον Ξηρό ελεύθερο μετά κάνουν τον Κουφοντίνα συγγραφέα με τις ευλογίες των εκδόσεων Λιβάνη (για να μη ξεχνιόμαστε). Βέβαια δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι δεν θα τρέξει μια στρατιά ηλιθίων να το διαβάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ελλάδα, χώρα ανεξέλεγκτη και ό,τι προκύψει. Θέλει ο δολοφόνος να βγάλει βιβλίο; Ευχαρίστως. Θέλει να μας ενημερώσει πώς σκότωνε και γιατί; Ευχαρίστως. Ας πούμε κάτι σαν να έβγαζε βιβλίο ο Ντιτρού στο Βέλγιο και να μας λέει για τις απαγωγες παιδιών, την κακοποίηση και τη δολοφονία τους.
    Υπ' όψιν, δεν είναι παντού σαν την Ελλάδα. Έχω πληροφορηθεί ότι στην Ευρώπη δεν έχουν δικαίωμα όλες οι κατηγορίες φυλακισμένων να βγάλουν βιβλίο. Στις ΗΠΑ τα έσοδα από την πώληση βιβλίου καταδίκου, πηγαίνουν στις οικογένειες των θυμάτων. Εδώ κάναμε ήρωα τον Κοεμτζή... Τον εκτελεστή Κουφοντίνα τον έχουμε προ πολλού κατατάξει ανάμεσα στους αγνούς ιδεολόγους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή