Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Eίμαστε μια ...ωραία (προεκλογική) ατμόσφαιρα






Overdose από γεγονότα:

- Βγήκαμε - λέει - στις αγορές. Το κράτος, όχι εμείς. Ξεχάστε το Μπαλτάκο και πανηγυρίστε, βρε! Κάποια στιγμή, πού θα πάει, θα βγούμε και μείς. Στο μεϊντάνι, στο κλαρί, θα σας γελάσω.

- Βάλανε και βόμβα οι αλήτες, την ίδια στιγμή που βγήκαμε στις αγορές. Τώρα, ένα μυστήριο πράμα. Το πότε θα βγαίναμε, μόνο η Κυβέρνηση το ήξερε. Οι "αναρχοάπλυτοι" βομβιστές πώς στο διάολο  μάθανε πότε θα βγαίναμε;  

- Έε... έε .. έρ-χε-ται. Η Μέρκελ. Ως συνήθως, λίγο πριν κάποια κάλπη. Θα μας δώσει συγχαρητήρια, που "οι θυσίες του ελληνικού λαού πιάνουν τόπο" κλπ. κλπ.

-  Εν τω μεταξύ μέσα στην αναμπουμπούλα, χάσαμε από το να καμαρώσουμε και το Φαήλο Κρανιδιώτη, ευρωβουλευτή. Τί μας βρήκε!

- Όλα τα κανάλια παίζουν Θεοδωράκη. Όχι τραγούδια του Μίκη. Αυτόν με το σακκίδιο παίζουν. Χτές το απόγεμα, ο Άλφα και ο Σκάι του είχανε ταυτοχρόνως συνεντεύξεις. Φαντάσου τί έχει να γίνει μόλις βγάλει συνδυασμό και πρόγραμμα. Μιλάμε για σουξέ μεγάλο, ο άνθρωπος. Τί σου κάνει ένα σακκίδιο!

- Άσε που κάτι μου λέει, ότι μέχρι την ώρα  της κάλπης, μπορεί να πιάσουνε και τον ..Ξηρό, το Μαζιώτη, κάποιον τέτοιον τελοσπάντων. 

Έτσι θα ολοκληρωθεί η ευτυχία μας και ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου