Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Επιτέλους: Η αστυνομία διέκοψε συναυλία λαϊκής φίρμας λόγω ηχορύπανσης





      Το περιστατικό συνέβη στη Χαλκιδική σε συναυλία του Αντώνη Ρέμου στα εγκαίνια πολυτελούς ξενοδοχείου με θαμώνες πολλούς Έλληνες και Ρώσους "επώνυμους", μετά από καταγγελίες κατοίκων της Νέας Ποτίδαιας για διατάραξη κοινής ησυχίας. 

Μάλιστα, ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο. 

Ο γνωστός λαϊκός αοιδός, εμφανώς ενοχλημένος, εξέφρασε την δυσφορία του για το συμβάν λέγοντας: "Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά στη Χαλκιδική... Να έρχεται η αστυνομία στις 12 και να μας λένε να κλείσει η μουσική... Κάτι τέτοιες στιγμές σκέφτομαι ότι δίκιο έχει ο Σφακιανάκης!!! Αυτά κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσουν"! 

Το περιστατικό συνέβη παρόντος και του  υ π ο υ ρ γ ο ύ   Μακεδονίας Θράκης, Θεόδωρου Καράογλου, ο οποίος  παρενέβη - ανεπιτυχώς - και είπε απευθυνόμενος στα αστυνομικά όργανα: "Αφήστε τον άνθρωπο να κάνει τη δουλειά του. Συλλάβετε εμένα"! 

Τελικά ο Ρέμος διέκοψε και αποχώρησε, χαιρετώντας με τα εξής λόγια: "Όπως βλέπετε το καλοκαίρι στη Χαλκιδική θα είναι καυτό, γιατί η αστυνομία είναι πολύ ....επιβλητική". 

 

     Δεν έχουμε παρά να συγχαρούμε την Ελληνική Αστυνομία που αποφάσισε να κάνει το αυτονόητο, δηλαδή να εφαρμόσει το νόμο χωρίς να πτοηθεί από κάθε λογής φίρμες και κάθε λογής πολιτικούς σαν τον υπουργό Καράογλου που θρασύτατα, προέτρεπε δημοσίως, να παραβιάζονται νόμοι και διατάξεις!

 

Πηγή: iefimerida.gr



4 σχόλια:

  1. Και άργησε. Από τις 11μ.μ. έπρεπε να τον είχαν σταματήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ7 Μαΐου 2014 στις 11:18 π.μ.

      Απλώς θα είχαν αρχίσει να ειδοποιούν από τις 11 και η Αστυνομία έφτασε στις 12.
      Όμως για μουσική σε εξωτερικό χώρο ανεξαρτήτως ώρας, χρειάζεται ειδική άδεια με περιορισμό στα ντεσιμπέλ πάλι.
      Επομένως καλούμε αστυνομία και καταθέτουμε μήνυση και εκτός ωρών κοινής ησυχίας, αφού τέτοια άδεια συνήθως κανείς δε διαθέτει, αλλά και στην απίθανη περίπτωση να διαθέτει, ποτέ δεν τηρούν το ύψος των ντεσιμπέλ.
      Προπαντός επιμένουμε αυτόφωρη σύλληψη όλων των συντελεστών! Υπεύθυνου του καταστήματος, υπευθύνων της διοργάνωσης (π.χ. Δ.Σ. συλλόγου), τραγουδιστάδων, μουσικών, d.j., όποιου χειρίζεται τα ηχητικά, ΟΛΩΝ!
      Αυτό ισχύει είτε πρόκειται μαγαζί είτε για οποιαδήποτε ανοικτή συναυλία, σε γήπεδα, παραλίες κλπ.

      Διαγραφή
  2. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ, ΠΟΥ ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΣΑΝ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ. ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ, ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΛΑΣΗ Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από τη στιγμή που μαγαζάτορας κρεμάει μεγάφωνο σε εξωτερικό χώρο, θα πρέπει να του αφαιρείται αμέσως η άδεια και τότε να δούμε ποιός θα ξανατολμήσει. Σήμερα ισχύει και το αυτόφωρο. Έχουμε όμως και εμείς οι δημότες χρέος να αντιδράμε άμεσα στο αίσχος της ηχορύπανσης, που υπάρχει μόνο και μόνο επειδή κάποιοι "κάνουν τα στραβά μάτια".

    ΑπάντησηΔιαγραφή