Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Ξεκίνησε άμεση σφράγιση νυχτερινών κέντρων λόγω ηχορύπανσης, βάσει νέας διάταξης. Αντιδράσεις από τη "νύχτα"

 

 

      

      Είναι γνωστό, πως η κατάσταση με την ασυδοσία στη λειτουργία των κέντρων διασκέδασης στη χώρα μας, έχει φτάσει στο απροχώρητο. "Επιχειρηματίες" της νύχτας λυμαίνονται ειδικά τις παραλίες, κάνοντας αφόρητη τη ζωή των κατοίκων κυρίως λόγω της άθλιας ηχορύπανσης.  Το πρόβλημα είναι πολύ έντονο και στις παραλίες της   Α τ τ ι κ ή ς   και ιδιαίτερα στην   Α ρ τ έ μ ι δ α,  όπου  τα παραλιακά κέντρα έχουν διαλύσει τη ζωή της πόλης με απίστευτα ντεσιμπέλ, παραβιάσεις ωραρίου, ρύπανση της θάλασσας, καταπατήσεις κλπ. 

Προ καιρού είχε γίνει και σύσκεψη αρμοδίων της κυβέρνησης με ανώτατα κλιμάκια της Αστυνομίας, για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

 

 

                                             Νέα διάταξη

 

 

       Σύμφωνα με ρεπορτάζ του protothema.gr, βάσει πρόσφατης   τροπολογίας, πλέον δε δίδεται δικαίωμα στους μαγαζάτορες να ασκήσουν ένδικα μέσα σε περίπτωση απόφασης κλεισίματος των μαγαζιών τους μετά από υποβολή μυνήσεων για παραβιάσεις ωραρίου, ηχορύπανση κλπ. 

 

 

                                  Ξεκίνησαν από Μύκονο

 

 

 

       Ήδη στη Μύκονο, η Αστυνομία  σ φ ρ ά γ ι σ ε   9   κ έ ν τ ρ α διασκέδασης και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να σφραγιστούν και άλλα   8 0!  Ιδιοκτήτες νυχτερινών μαγαζιών δήλωσαν, ότι καταστρέφονται εν μέσω τουριστικής σαιζόν και απείλησαν ...κινητοποιήσεις.

Συγκεντρώθηκαν στο Δημαρχείο Μυκόνου διαμαρτυρόμενοι και ζητούν συνάντηση με το υπουργείο. Η απερχόμενη Δημοτική Αρχή, αλλά και ο νεοεκλεγείς   Δ ή μ α ρ χ ο ς,  όχι μόνο δήλωσαν συμπαράσταση στα νυχτερινά κέντρα, αλλά υποσχέθηκαν να ασκήσουν άμεσα πολιτικές πιέσεις στο αρμόδιο υπουργείο!!

        

Φωτογραφικό  ρεπορτάζ με τους ιδιοκτήτες των νυχτερινών κέντρων να ωρύονται στο Δημαρχείο Μυκόνου για το κακό που τους βρήκε:

 

 

 

 

 

4 σχόλια:

  1. Κόψτε φάτσες! Αυτοί οι τύποι θα ασκήσουν πολιτικές πιέσεις για την...αδικία!!! Θα πεινάσουν βλέπεις, αν δε βγάλουν εκατομμύρια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πότε θα εφαρμοστούν αυτά τα μέτρα και την παραλία του Αγίου Νικολάου στην Αρτέμιδα;;;; Εκεί η ασυδοσία έχει φτάσει στο απροχώρητο!!! Παραλιακά μαγαζιά έχει αυτοβαπτιστεί σε νυχτερινά κέντρα, παίζουν πρόγραμμα σε εκκωφαντικές εντάσεις μέρα-νύχτα και οι περίοικοι είναι σε απόγνωση!!! Για πάνω από δέκα χρόνια αυτή η κατάσταση! Τι καταγγελίες, τι διαμαρτυρίες, τι επαφές με δήμο και δήμαρχο, τίποτα, τίποτα... Η αστυνομία πάει κι έρχεται και δε κάνει τίποτα... Αίσχος και απόγνωση. Η νύχτα κρατάει όμηρο μια ολόκληρη συνοικία. Ακούτε αρμόδιοι;; Για ελάτε να δείτε με τα ίδια σας τα μάτια εδώ στον Άγιο Νικόλαο στη Λούτσα την απόλυτη κατάντια... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να εφαρμοστεί ο ΝΟΜΟΣ!!! Αίσχος και ντροπή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνετε λάθος.Δεν είναι μόνο ο Άγιος Νικόλαος στη Λούτσα. Εμείς στο κέντρο ακούμε και τα νταπαντουπάδικα του Αγ. Νικολάου και αυτά κοντά στα Αρχαία και ένα άλλο που ξεφύτρωσε πάνω στο κεντρικό και αναμένονται και κάτι άλλα που ετοιμάζονται...
      Κινητοποιήσεις και μηνύσεις από πολλά άτομα μαζί. Εμείς φταίμε που υπάρχουν οι αληταράδες. Χρειαζονται συντονισμένες κινήσεις και η νέα διάταξη μας βοηθάει.
      Αυτό το καλοκαίρι, να μου το θυμηθείτε, θα είναι το χειρότερο, γιατί παραμένει η παλιά διοίκηση του δήμου.Θα λυσσάξουν.

      Διαγραφή
  3. ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΥΠΕΡ ΝΥΧΤΕΡΙΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ!!! ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή