Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Σκισμένα τζιν η βασίλισσα!






reyes1       

Τί κάνει ο άνθρωπος προκειμένου να μη χάσει τη δουλειά του ή τα οφφίτσια τελοσπάντων:

Το νέο βασιλικό ζεύγος της Ισπανίας πήγε σινεμά με κάζιουαλ εμφάνιση, έτσι, για να έρθει πιο κοντά στο λαό, με τη βασίλισσα να επιλέγει μάλιστα, σκισμένο τζιν! 

Ο νέος βασιλιάς Φελίπε και η σύζυγός του Λετίτσια, φαίνεται να πασχίζουν παντοιοτρόπως να σταθεροποιήσουν το θρόνο, που "τρίζει" επικίνδυνα. Ενώ η Ισπανία βρίσκεται στη δίνη της οικονομικής κρίσης με την ανεργία στα ύψη, η βασιλική οικογένεια κατηγορείται για αλλεπάλληλα   σ κ ά ν δ α λ α   σπατάλης και διαφθοράς, η δε δημοτικότητά της είναι στο ναδίρ.

 

 

Μεγάλο σκάνδαλο, το πολυτελές πανάκριβο   τ α ξ ί δ ι   για κυνήγι, του παραιτηθέντος Χουάν Κάρλος, στη ...Μποτσουάνα με τη φιλενάδα του πριν δυο χρόνια ενώ η χώρα του ταλανιζόταν από την κρίση και η - για πρώτη φορά στην ιστορία της Ισπανίας - παραπομπή σε δίκη μελών της βασιλικής οικογένειας. 

 

Η ινφάντα καθ' οδόν προς τον ανακριτή...

 

Η κόρη του Χουάν Κάρλος, ινφάντα Κριστίνα, κατηγορείται για   "ξ έ π λ υ μ α   μαύρου χρήματος"  μαζί με το σύζυγό της, ο οποίος κατηγορείται επιπλέον  για   υ π ε ξ α ί ρ ε σ η   εκατομμυρίων ευρώ από κρατικές χρηματοδοτήσεις σε μη κυβερνητική οργάνωση.

 

 

 

 

 

 

Φωτ. από hola.com

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου