Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Λέανδρος Ρακιντζής: Παραπέμπω "επώνυμους" και βγαίνουν απαλλακτικά βουλεύματα!




 

 

 

 

 




       Καταπέλτης ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, ο Αρεοπαγίτης Λέανδρος Ρακιντζής στη Βουλή, κατά την παρουσίαση της έκθεσης πεπραγμένων για το 2013, για τη διαφθορά που εξακολουθεί να βασιλεύει στη χώρα μας:

«Στην προσπάθεια που κάνω για τους επωνύμους βρίσκω ένα τείχος και αυτό είναι τα απαλλακτικά βουλεύματα. Παραπέμπω τους επώνυμους αλλά στη διαδικασία της δικαιοσύνης βγαίνουν απαλλακτικά βουλεύματα». Τόνισε, πως δεν έχει δικαίωμα να ασκήσει έφεση στα απαλλακτικά βουλεύματα και πως δε του επιτρέπεται να κατονομάσει υποθέσεις.

Είπε χαρακτηριστικά: «Πρόσφατα βγήκε νόμος που λέει ότι δεν ευθύνονται οι διοικήσεις των ΔΕΚΟ. Υποκρύπτεται αμνηστία....». 

Αναφορικά με τις ΜΚΟ, είπε ότι έστειλε αρκετές υποθέσεις στις αρμόδιες ΔΟΥ για περαιτέρω έλεγχο, αλλά οι  «οι ΔΟΥ διαμαρτυρήθηκαν ότι δεν έχουν χρόνο και ζήτησαν να γίνει κεντρικός έλεγχος. Τελικά δεν έχουμε κανέναν έλεγχο».

Πέραν αυτών ο κ. Ρακιντζής επεσήμανε ότι η υπηρεσία του λειτουργεί με μόλις 8 επιθεωρητές και σημείωσε, «ζήτησα ενίσχυση από τον κ. Μητσοτάκη αλλά… Δεν έρχεται και ο άλλος εύκολα να γίνει επιθεωρητής. Τρώμε μηνύσεις, αγωγές και δεν έχουμε και κάλυψη. Αυτό είναι αποτρεπτικό…»

 

 

Πηγή: protothema.gr, skai.gr







4 σχόλια:

  1. Τί θα γίνει πια... Μας συκοφαντούν συνέχεια και χωρίς αποδείξεις δηλαδή...
    Τις προάλλες η Λαγκάρντ, που από τη μία μας έστειλε αυτή τη λίστα και μας ταλαιπωρεί, από την άλλη την απειλούν οι φοροφυγάδες και βάζει λόγια για την τιμημένη ναυτιλία μας ότι δε πληρώνει φόρους...
    Νά σου τώρα και ο Ρακιτζής! Ότι οι επωνυμοι τη γλιτώνουν πάντα, ότι η τιμημένη δικαιοσύνη μας τους απαλάσσει, ότι η υπηρεσία δεν υποστηρίζεται από την κυβέρνηση.....
    Συνωμοτούν όλοι και στο εξωτερικό και εδώ, εναντίον μας. Άμα δε φέρουν στοιχεία, να το βουλώσουν! Εμείς είμαστε πρότυπο, δεν υπάρχουν ούτε μαφίες, ούτε διαφθορά, ούτε φοροδιαφυγή των μεγιστάνων (ούτε έχουμε μεγιστάνες δηλαδή!), τίποτα!
    Αυτούς που τολμάνε να παρανομήσουν και να μη πληρώνουν φόρους ή να κάνουν κομπίνες τους πιάνουμε όλους! Για τους αθώους υπάρχουν τα απαλλακτικά βουλεύματα. Τέλος. Να μη μας τα ζαλίζουν κάθε λίγο και λιγάκι και ο Ρακιτζής και η Λαγκάρντ και όλοι τους! Άααα μα πιά! Άααα μα πιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα τον ξηλώσουν κι αυτόν, όπως τους Πεπόνη και Μουζακίτη που τους απομάκρυναν από τις καυτές υποθέσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να μας αφησουν να ψηφιζουμε ΑΚΗΔΕΣ να παιρνουνε ΜΙΖΕΣ για το κομμα ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΘΩΩΝΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ
    ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ Ειμαστε ανωνυμοι ανευθυνοι Εμεις μονο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΚΟΥΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ
    ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΝ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΑΝ ΔΕΧΘΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΕ αφρικανικη χωρα ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΜΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και αντι να τον ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ του εστειλαν τον Μουζακιτη να καταθεσει γι αυτα που καταγγελλει.
    Αισχος τι ειναι αυτα ?με ποιον θα γκρινιαζουμε πλεον οτι ειναι ξεφτιλισμενοι ?.Επι αλλων πραγματικων γεγονοτων ΠΧ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΗ -ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ ποτε να ψηφιζουν τι δεν μας ενδιαφερουν ΟΥΔΟΛΩΣ.....Αυτα δεν ειναι πολιτικη αφου εμπλεκονται ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ Η καθε Λαγκαρντ ειναι Η ΕΙΔΗΣΗ για τους ιθαγενεις.....Η ευλογια του Παπα ειναι ειδηση μεγαλη.. Αυτο ακριβως ισχυριζομαι .ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή