Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

O 31χρονος μηχανολόγος δεν άντεξε την ανεργία



 

 

      Ένας Χανιώτης μηχανολόγος μόλις 31 ετών έβαλε τέλος τη Δευτέρα στη ζωή του, καθώς δεν άντεξε τα προβλήματα που του δημιούργησε η ανεργία.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός άνδρας πήγε σε ελαιώνα σε αγροτική περιοχή των Μουρνιών και χρησιμοποιώντας μια αυτοσχέδια θηλιά απαγχονίστηκε. Ο ιδιοκτήτης του χωραφιού ειδοποίησε τις αρχές για το νέο περιστατικό αυτοκτονίας, καθώς ήταν ο πρώτος που αντίκρισε νεκρό τον  31χρονο αυτόχειρα. 
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive, ήταν γνωστό στην τοπική κοινωνία ότι η ανεργία και τα μεγάλα οικονομικά αδιέξοδα είχαν οδηγήσει τον μηχανολόγο στην μελαγχολία. Ωστόσο, κανείς δεν περίμενε ότι θα υπάρξει αυτή η τραγική κατάληξη.



Αναρτήθηκε 22/9/14 από directnews.gr



 

9 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντροπή σου που προσβάλλεις ένα νεκρό παιδί που δε το είχες καν γνωρίσει και επαναλαμβάνεις τη γνώμη του Βορίδη, ότι όσοι αυτοκτονούν στην Ελλάδα της κρίσης και της ανεργίας είναι λόγω παθολογικών αιτίων. Ντροπή σου και πάλι ντροπή σου!

      Διαγραφή
    2. Είναι αδίκημα η προσβολή της μνήμης ενός νεκρού...

      Διαγραφή
    3. Μπράβο αφου έκανες διάγνωση, συνέχισε. Κάνε μαςτώρα διάγνωση για τις μερικές χιλιάδες αυτοκτονίες από το 2010 μέχρι σήμερα και άμα ολοκληρώσεις ξεκίνα τη διάγνωση για τίς διπλάσιες χιλιάδες απόπειρες γιατί και εδώ δε μπορεί άρρωστοι είναι και αυτοί. Γεμίσαμε Βορίδηδες

      Διαγραφή
  2. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕΡΚΕΛ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ. ΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ. ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΡΑΚΜΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΠΟΤΕ.. ΠΟΣΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥς; ΠΟΣΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ?ΤΟ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΟΥΝ ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ
    ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΨΗ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ
    ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ......τετοιες ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ και τετοιες ομοφωνιες μου θυμιζουν αλλες εποχες......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέρα από την καταφανή απρέπεια, το σχόλιό σας αφαιρέθηκε επειδή στοιχειοθετούσε παράβαση του Ποινικού Νόμου, για την οποία ευθύνεται και το ιστολόγιο που το δημοσιεύει.

      Διαγραφή
  4. Νέοι άνθρωποι χάνονται, νέοι άνθρωποι ξενιτεύονται για πάντα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι πολύ χοντρόπετσοι οι πολιτικοι για να τους αγγίξει το θέμα. Αλλά και η κοινωνία μας δεν πάει πίσω. Δε μένει παρά το στενό περιβάλλον αυτών των ευαίσθητων απογοητευμένων ανθρώπων, που οφείλει να προσέξει, καθώς ούτε κοινωνικές υπηρεσίες υπάρχουν για ψυχολογική στήριξη. Είναι κρίμα να διαβάζουμε καθημερινά ακόμη και δύο αυτοκτονίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή