Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Αίγυπτος: Συγκλονίζει το βίντεο με έγκυο να γεννά στο πεζοδρόμιο





      Απίστευτο περιστατικό έξω από ένα νοσοκομείο στο Δέλτα του Νείλου, στην Αίγυπτο. Μια γυναίκα γέννησε στη μέση του πεζοδρομίου, επειδή, όπως δήλωσε ο σύζυγός της,  προηγουμένως δεν τη δέχτηκαν στο νοσοκομείο, με τη δικαιολογία ότι ο μοναδικός γιατρός ήταν απασχολημένος με άλλο τοκετό και τους  είπαν να την πάνε στην Αλεξάνδρεια. Όταν απαίτησε νοσοκομειακό για να τη μεταφέρει, την έβγαλαν έξω...

 

Στο συγκλονιστικό βίντεο, που προφανώς τραβήχτηκε από το κινητό κάποιου περαστικού, φαίνεται ξαπλωμένη, σε απόσταση λίγων μέτρων από την είσοδο του νοσοκομείου. Γύρω της υπάρχουν κάποιες  γυναίκες που τη βοηθούν να γεννήσει, καθώς επίσης ο σύζυγός της και πολλοί περαστικοί. "Κοίτα εδώ, ανθρώπινα δικαιώματα, μια γυναίκα γεννάει στον δρόμο ενώ υπάρχει νοσοκομείο ακριβώς εκεί πέρα" ακούγεται να λέει κάποιος. 

Λίγο αργότερα δύο νοσοκόμες βγαίνουν τρέχοντας από το κτίριο, σκύβουν κάτω από το σεντόνι και επανεμφανίζονται κρατώντας ένα μωρό, τυλιγμένο σε μια ροζ κουβέρτα και η γυναίκα μεταφέρεται μέσα στο νοσοκομείο με φορείο.

 

 

      

 

       Μετά το σάλο που προκλήθηκε, το νοσοκομείο υποστήριξε, ότι το προσωπικό ήταν έτοιμο να βοηθήσει στη γέννα και ότι το βίντεο αυτό ήταν ένα τέχνασμα της οικογένειας της γυναίκας που ήθελε να δυσφημίσει το ίδρυμα.

Το επίσημο ειδησεογραφικό πρακτορείο MENA μετέδωσε ότι ο υπουργός Υγείας της επαρχίας έθεσε σε διαθεσιμότητα τον διευθυντή του νοσοκομείου, μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα για την υπόθεση. 

 

 

 

Πηγή: imerisia.gr, vima.gr

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου