Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Διαδηλωτές στα Χανιά ακύρωσαν ομιλία της Διαμαντοπούλου για την Παιδεία




Αποτέλεσμα εικόνας για Άννα Διαμαντοπούλου.       Ένταση επικράτησε στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου  Χ α ν ί ω ν,  όπου ήταν προγραμματισμένη εκδήλωση για την Παιδεία, με ομιλήτρια μεταξύ άλλων, την πρώην υπουργό Άννα Διαμαντοπούλου. Ομάδα νεαρών διαδηλωτών που είχαν πραγματοποιήσει πορεία διαμαρτυρίας προς το χώρο τής εκδήλωσης αντιδρώντας στην παρουσία τής πρώην υπουργού Παιδείας και ασκώντας κριτική στο έργο της, κινήθηκαν κατά φοιτητών και άλλων ατόμων που βρίσκονταν στο χώρο, ενώ στη συνέχεια μπήκαν στο εσωτερικό του πνευματικού κέντρου, αναρτώντας  ε ν   μ έ σ ω   έ ν τ ο ν ω ν   α ν τ ε γ κ λ ή σ ε ω ν,   πανό στην αίθουσα της εκδήλωσης, η οποία τελικά αναβλήθηκε. 

 

 

 

 

 



Πηγή: http://tvxs.gr/news/ellada/diadilotes-akyrosan-omilia-tis-diamantopoyloy-gia-tin-paideia-sta-xania. 

 


2 σχόλια:

  1. Κακώς. Δεν είναι δημοκρατικά πράματα αυτά. Και πού ξέρεις; Μπορεί να είχε και και καμμιά άλλη φαεινή ιδέα σαν αυτή που είχε πετάξει το 2001, δηλαδή να γίνουν και τα αγγλικά ε-π-ί-σ-η-μ-η γλώσσα του κράτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από πού και ως πού έχει οράματα για την Παιδεία η εν λόγω κυρία; Στο σάιτ της δηλώνει πολιτ. μηχανικός με μεταπτυχιακές σπουδές για την περιφερειακή ανάπτυξη στην Πάντειο και αυτό είναι όλο. Κατά τη γνώμη μου απλώς μεταφέρει τις θέσεις των διαφόρων think tank στα οποία διαρκώς και με ζήλο συμμετέχει. Κοινώς, τη δουλειά της κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή