Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Λούτσα for ever!


Ή, εικόνες παραδείσου, αν... Αν δεν υπήρχαν οι αισχροί καταπατητές με μαγαζιά της νύχτας και η φρικτή εγκατάλειψη της παραλίας από τις εκάστοτε δημοτικές αρχές που συναγωνίζονται επαξίως στην αθλιότητα.





Μια ακτή του οικισμού του Αγίου Νικολάου...

 

 

    

...και μια ανατολή στο Κέντρο...

 



 

...με τη συνηθισμένη βόλτα των ιστιοπλοϊκών...

 

 

 

 

...και όπου μπορεί κανείς να συναντήσει κάποιους ...αναπάντεχους  κολυμβητές!

 

 

 

 

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjV9NcdFH6y7oHdUwnsOyq4aESkfylwBr0hrU_F0X-Fa-Amcul_GkKHrNp83iA7c7ObwI_TQcH04ZfVeehg5CpAbZZY6QJmUovV54v3xHisBZCBd36m8HfOxxVlSfhfZChvS0e-we2BzQ/s1600/Vravrona1403_TakisAnt+(010)+(640x360).jpg

  

Πιο πέρα, μια από τις παραλίες της Βραυρώνας...

 

 

 

 

 

Φωτ. afirimeno.com, ora0.wordpress.com, attikanet.blogspot.com

 

 



6 σχόλια:

  1. Υπάρχει πλέον αυστηρότερος νόμος για τις παραλίες. Άμα η νέα δημ. αρχή παρατήσει την καλύτερη αμμουδιά και ακτογραμμή της Αττικής στην ανομία των καταπατητών της νύχτας και στην μόλυνση, θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες του νόμου που είναι βαρειές! Επιπλέον, θα πάθει ό,τι πάθανε εδώ και κάμποσες τετραετίες όλοι οι προηγούμενοι:

    ΑΠΛΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΑΜΕΛΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ, ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΗΤΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΔΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η θέα μια χαρά είναι και όσο πιο μακριά κοιτάς ακόμη καλύτερα!!! Γιατί από κοντά....άστα!

    Αγωγοί λυμάτων στην αμμουδιά, καταπατήσεις με νάιλον μπερτέδες που ούτε στην Τουρκία δεν τα βλέπεις, σιδερένια κοντάρια από παράνομα γήπεδα κάθε λίγο και λιγάκι καταμεσίς της αμμουδιάς και σκουπίδι άφθονο.....

    Έλεος! Ο Δήμος γιατί αδιαφορεί; Το Δημόσιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΛΛΗ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΗΚΟΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΕΙΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΝΤΕ ΑΛΗΤΟΒΙΩΝ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ! ΝΤΡΟΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μολις αναπτυχθει η παραλια με πραξη εφαρμογης και γινει χωροθετηση για διαφορες δραστηριοτητες, η Αρτεμιδα θα απογειωθει.
    Τωρα ελαχιστοι κερδισκοπουν και χαλανε το περιβαλλον, μπαζωνουν ακτες, στηνουν αυθαιρετα και ασχημονουν ακαταπαυστα ακόμα και αυτη τη στιγμη.
    Ο δημαρχος αρχισε να μας απογοητευει. Αλιμονο μας αν παει και αυτη η τετραετια χαμενη.. να εχουμε τετοιο θησαυρο μια υπεροχη θαλασσα και παραλια και αντι να αναπτυχθούν να καταστρεφονται καθε μερα; Κριμα και παλι κριμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απορουμε που ο δημος δεν κινείται να κάνει κατι να προστατευσει την παραλια μας. ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ κάνει μελέτες με πολύ χαμηλό κοστος. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ της περιοχης που διαθέτει πολλές ειδικότητες μηχανικών, όπως πολεοδόμους, αρχιτεκτονες, τοπογραφους , προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ να προτεινει λυσεις με σχεδια κλπ. Ακόμα και ιδιώτες δεχονται να συνδραμουν ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ και παντιοτροπως.Τί συμβαίνει λοιπον; Αυτή η αδιαφορία του Δήμου , μας αναγκάζει να σκεφτούμε οτιδήποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή