Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Τσίπρας και Εθνικός Ύμνος




       Το γύρο του διαδικτύου έκαναν αυτές οι φωτογραφίες και δικαιολογημένα. Πρόκειται για τη στιγμή της ανάκρουσης των Εθνικών Ύμνων Ελλάδας και Γαλλίας, μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Φρανσουά Ολάντ στη χώρα μας. 




ymnos-tsipras1


 Στην πρώτη ο Πρωθυπουργός μας στέκεται με ανοιχτά τα πόδια και τα χέρια σταυρωμένα! Στη δεύτερη κατέβασε μεν τα χέρια αλλά τα πόδια παρέμειναν ...ως είχαν.

 



Ymnos-tsipras2



Τί να υποθέσει κανείς γι αυτό το καλόπαιδο που κρατάει στα χέρια του τις τύχες της χώρας; Τί ερμηνεία να δώσει;

Βλαξ, αποδεδειγμένα, δεν είναι, καθότι θα έχει να λέει στα παιδιά του, "κοιτάξτε βρε, εγώ στα τριάντα τόσα μου κατάφερα να γίνω Πρωθυπουργός"!

 

Όμως αυτή η καπατσοσύνη δε σημαίνει απαραίτητα και άλλα πράγματα, όπως σεμνότητα, ήθος, μόρφωση και πολιτική ωριμότητα...



3 σχόλια:

  1. Αυτό δεν είναι τίποτα, θα μπορούσε να κρατάει και ένα μπεγλέρι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη γελάτε καθόλου. Εμένα με τρομάζει. Προφανως δε νιωθει τίποτα στην ανακρουση του εθν. ύμνου της πατριδας του. Μπορεί και η Μασσαλιώτιδα να του είναι άγνωστη δεν το αποκλείω. Μάλλον δεν έχει συναίσθηση ούτε των στιγμών ούτε της θέσης του. Σίγουρα ακαταλληλος για πρωθυπουργός.

      Διαγραφή
  2. ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΚΑΙ ΚΥΝΙΣΜΟΣ, ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΕΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ. ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΙΝΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΜΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΤΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑΝ!!!! ΔΕΝ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΠΟΙΕΙ ΚΑΝ ΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΜΕ ΤΟ 20% ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΑΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή