Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Νίκος Αναστασιάδης κατά Βαρουφάκη και υπέρ μνημονίων...




          Αρριβάρησε και ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης  στον Σκάι (πού αλλού;), για να στηρίξει τον Τσίπρα για τα μνημόνια κατά τις επιταγές  Σόιμπλε. Ανάμεσα στα άλλα, τα έβαλε με τον Βαρουφάκη, λέγοντας πως «εθεωρούσε ότι μπορούσε να εκβιάσει» και ότι «η περίοδος Βαρουφάκη ήταν μια ατυχής περίοδος ψευδαισθήσεων», σαν να ήταν ο Βαρουφάκης Πρωθυπουργός και όχι ο Τσίπρας. (Άλλωστε αυτή δεν είναι η γραμμή της Κυβέρνησης και των συνεπικουρούντων ΜΜΕ, με πρώτο το Σκάι, ότι δηλαδή ο Τσίπρας πήγαινε καλά, αλλά του έφταιγε ο Βαρουφάκης;) Φυσικά ο Βαρουφάκης κάθε τόσο απαντάει σε όλα αυτά, αλλά οι δηλώσεις του κάνουν μεν το γύρο των ξένων ΜΜΕ, αλλά κανένα ελληνικό κανάλι δεν τις μεταδίδει, κατά σύστημα..... 

Είπε και άλλα ο Αναστασιάδης για να ευχαριστήσει το Σκάι, όπως να μην φορολογούνται πολύ οι επιχειρήσεις κ.ά., φανερώνοντας αυτό που στην ουσία εκπροσωπούσε πάντα.

 

 

 

                        Ο εν πολλαίς αμαρτίες Νίκος Αναστασιάδης...

 

 

 

         Δεν περίμενε κανείς βέβαια κάτι καλύτερο από τον τωρινό Πρόεδρο της Κύπρου. Κουβαλάει άλλωστε πολλές και μεγάλες αμαρτίες στην πλάτη του:

 

- Είχε ταχθεί υπέρ του Σχεδίου Ανάν, αντιπαλεύοντας με σφοδρότητα τον αείμνηστο Τάσσο Παπαδόπουλο.

 

- Η κυβέρνησή του κράτησε επαίσχυντη στάση, όταν η Ελλάδα αντιστεκόταν κατά τις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους, με τον υπουργό του επί των Οικονομικών να ευθυγραμμίζεται πλήρως με τη σκληρή γραμμή του Eurogroup, τη στιγμή που κάποιοι άλλοι εταίροι κρατούσαν αποστάσεις!

 

- Ποιός ξεχνάει, που κατηγορήθηκε, ότι ενώ γινόταν κούρεμα των καταθέσεων στην Κύπρο, η κόρη του είχε προλάβει να μεταφέρει τεράστια ποσά στο εξωτερικό, όπως και ο υπουργός του επί των Οικονομικών, αυτή η "εξαιρετική" περίπτωση του Νεοκλή Σαρρή;

 

- Το χειρότερο για έναν πολιτικό, η αδιαντροπιά του, να διαβεβαιώνει τους Κύπριους, κατηγορηματικά, ότι δε θα υπογράψει κούρεμα και πριν αλέκτωρ λαλήσει, το έκανε!!! Αδιάψευστο το ντοκουμέντο της ντροπής:

 

 

 

                






3 σχόλια:

  1. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΑΪ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΟΓΔΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχουν πέσει όλοι να στηρίξουν Τσίπρα, τώρα που έρχονται τα νέα μέτρα και ο κόφτης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δε βρίσκω να διαφέρει και πολύ από τον Τσίπρα. Έχει την ίδια τακτική. Κάνει τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που βροντοφωνάζει! Και μάλιστα, όπως Τσίπρας, χωρίς να ντρέπεται. Αυτό που δεν έχω καταλάβει, είναι πώς ο Αναστασιάδης βρέθηκε πρόεδρος της Κύπρου, με ψήφο των οπαδών του Τάσσου Παπαδόπουλου... Μυστήριο ακατανόητο... Από τη άλλη πρέπει να παραδεχτούμε ότι τα πράγματα στην Κύπρο είναι καλύτερα από την Ελλάδα, διότι η Κύπρος είναι πιο οργανωμένη σαν κράτος. Βέβαια τώρα είναι ένα ......πρώην πλούσιο κράτος. Εν μια νυκτί το εξαφανίσανε από τη λίστα των πλουσίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή