Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απηύθυνε ...διάγγελμα για το Δεκαπενταύγουστο

 

 

 

  

 

       Ο φέρελπις νέος πολιτικός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μας απηύθυνε εν είδει ιεροκήρυκα, από τις παραλίες της Κρήτης όπου κάνει διακοπές (ανεβάζοντας συγχρόνως και πόζες στο Instagram), μήνυμα, με ανάλυση των ιδιοτήτων της Παναγίας και της επενέργειας του θείου στη ζωή μας και μας  παρηγόρησε, λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ, πως εδώ που φτάσαμε μόνο η Μεγαλόχαρη μας σώζει! 

 

Δεν παρέλειψε να αναπέμψει ύμνους και προς την Εκκλησία φυσικά, αναφέροντας ότι αποτελεί παράδειγμα προσφοράς, ότι "αναπτύσσει ζωογόνο και υποδειγματικό έργο άοκνα" κλπ. κλπ. 

 

Τον ευχαριστούμε που μας σκέφθηκε ανάμεσα στα μακροβούτια, αλλά ποιόν θα πείσει άραγε, προσποιούμενος το θεοσεβούμενο, το στυλοβάτη των παραδόσεων του έθνους και τα συναφή; Ο Τσίπρας παίζει μεν το ίδιο έργο, αλλά πιο αριστοτεχνικά.




          


2 σχόλια:

  1. Παρωχημενος και λιγος. Κατωτερος των προσδοκιων. Οσο ειναι στην αντιπολιτευση, βοηθαει τον Τσιπρα να μενει στην εξουσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε φταίει αυτός για τα τροπάρια του δεκαπενταύγουστου. Ο Κούλης τα έγραψε; Οι γραφιάδες του που βρίσκονται μάλλον εκτός τόπου και χρόνου και νομίζουν ότι έχουν πέραση στον κοσμάκη σήμερα κάτι τέτοια. Πλανώνται πλάνην οικτράν και αυτοί και ο Κούλης και η Νουδού επίσης..


    ΑπάντησηΔιαγραφή